На фона на всичко това - ОГЛУШИТЕЛНОТО мълчание на сийка

На фона на всичко това - ОГЛУШИТЕЛНОТО мълчание на сийка
10-11-2021г.
19
Гост-автор
Пачки, намачкани чаршафи, отпуснати телеса, асфалт, чували с пари, офшорки, допълнителни машини, нагли бивши министри, ама много нагли, неадекватно нахилени клакьори, общи приказки, клишета на добричко-хасковски диалект, тук-там и на старогръцки и латински, арогантност, чудовищна бедност, родители, които не искат тестове, но не искат и онлайн, ковид и смърт. Всякаква смърт - физическа и духовна. И най-лошото - смърт на цивилизационни и човешки ценности, на надеждата за добро и справедливост. Нужна ни е много, ама много справедливост.
И на фона на всичко това - ОГЛУШИТЕЛНОТО мълчание на сийка. Няма го наш'то сийче да ни обясни как и защо началникът й няма да говори по темите за грабежа без аналог в цялата ни история.
От месеци, а в последните 10 дни непрекъснато научаваме как герб са крали - както никой никога не го е правил. Но, изправя се един тома биков, една деница сачева и ни се изхрачват в лицето с наглото и арогантно "Ами няма доказателства". Виждаш едни бивши - тръскащият бузки николай нанков и следващата /наистина й забравих името/, заедно с адвокат менко менков, да излизат от разпит и са безкрайно учудени, че някой за нещо ги вика.
ГРАБЕЖ, ГРАБЕЖ и пак ГРАБЕЖ!!!!
Но най-циничното е, че техният кандидат за президент, който иска да дебатира с Радев, до момента не е казал какво му е отношението към този ГРАБЕЖ! А вицето му, която ни излъга, че имала три деца, напевно иска да ни обединява.
Ама няма да ни обедините с тези арогантни нискочели и нагли примитиви, няма! Разберете го!
На 14.11 ще разберете колко сте несъстоятелни. Искам да сложим край на кошмара герб, но още повече искам да получат заслуженото и да платят за разбитата ни България!
Ние ще я отвоюваме за нашите деца и внуци!
 
   Автор: Цвтеслава Гълъбова, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.