На Борисов няма да му се размине окачествяването като неук и крадлив диктатор в бъдещите учебници по история

На Борисов няма да му се размине окачествяването като неук и крадлив диктатор в бъдещите учебници по история
24-11-2020г.
13
Гост-автор
След като увеличи с 30 % заплатите на администрацията си и осигури коледни бонуси на държавните си чиновници от всички рангове, ТУЛУПЪТ без колебание затваря работните места на всички останали.
По света здравните мерки се съобщават заедно с икономическите компенсации за затворените бизнеси и работниците, оставащи на улицата. Тук новината се съобщава от един полуидиотски министър на здравеопазването, който след като вече месец е твърдял че ситуацията е под пълен контрол и само някой "логистични грешки" водят до смърт в подножието на болниците и всред линейките, търсещи места за болните, днес изведнаж се сети за пълно затваряне. Икономическият министър, който трябва да съобщи мерките за предпазване от масови фалити на фирми и граждани не е на екрана.
Добрата новина обаче е, че това вече ще доведе до онзи гладен бунт, който ще види сметката на борисов и борисовчетата и ще ги изтрие от бъдещето ни.
В учебниците по история този десетгодишен период от развитието на държавата ни ще бъде определен като власт на неграмотни престъпници, довели страната до нова национална катастрофа. А на борисов няма да му се размине окачествяването като неук и крадлив диктатор в бъдещите учебници по история.
От нас и единствено от нас зависи дали престъпниците ще отидат зад решетките. Задълго!
 
Автор: Диана Дамянова
 

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.