Може да намерите какви ли не заглавия за Путин

Може да намерите какви ли не заглавия за Путин
18-06-2022г.
100
Гост-автор
След като големи и сериозни американски и британски медии се надпреварваха да пишат, че Путин е умрял, сега вече разказват още по-забавни неща. Като например как бодигардовете му събирали фъшкиите при пътуванията му в чужбина и ги пращали обратно в Русия. Сигурно после ги садят в Сибир и от тях поникват нови путинчета.
Може да намерите какви ли не заглавия за Путин.
Само прегледайте профилите на послушковците, сложили украинските знамена, за да видите как уж рационалната свръхинтелигентна каста от безполови възвишени души вярва в абсолютно всичко, написано от мейнстрийм медиите, на журналистически палячовци, чиито основен източник са "неназовани източници" или "служби". Без никаква критична мембрана, всичко попиват и повтарят.
Ако вземеш да възразиш за тези "новини", органичните роботи изпадат в истерия и гневни пушеци изсвистяват от ушите им, сипейки познатите хули и добре запаметени клишета.
Те вярваха и в това, че Асад е бил умрял и негов двойник се разхожда из Дамаск, или как ядял деца. Технологията е една и съща, не можеш да очакваш нищо ново от тях. Поне някаква вариативност.
Добре, добре. Сега отивам да си "взема рублите".
 
    Автор: Дахер Ламот, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.