МОЛБА

МОЛБА
14-01-2020г.
33
Емил Йотовски

АВТОР: ЕМИЛ ЙОТОВСКИ

Уважаеми г-н премиер.
Аз съм непознат, но много амбициозен кадър. Знайте, че мога да се съгласявам с наложената позиция, да кимам с глава, да въртя очи и да гледам в национален ефир като бито куче. В регионален ефир също. Мога да подписвам документи, без да ги чета.
В състояние съм да говоря страхотни глупости, както и да си противореча в рамките на две последователни изречения.
Също така знам определен брой думи на езици като английски, немски и руски. Примерно куче е ДОГ, ама на английски.
Също мога да говоря и да отговарям правилно на всякакви въпроси според подадените отговори. Мога да не отговарям на неудобни въпроси.
Също така обичам животните. Имам куче (на английски ДОГ), което ме прави идеалния кандидат. В допълнение обичам и растенията. В частност дърветата.
Имам особено отношение към дюните по черноморието. Склонен съм да съдя до дупка всеки, който посегне на българска защитена жаба. Твърдо седя зад убеждението, че щом има Иран и Ирак задължително има Камерун и Камерук, което ме прави подходящ и за външен министър. Което е и второто ми желание, при положение че за екоминистър се появи някой по-подходящ от мен, в което искрено се съмнявам.
Но най-важното е, че не разбирам нищо от екология, което ме прави идеалния кандидат.
Благодаря за проявеното доверие.

ПП. Обещавам лично да пусна водата на Перник само от техническия отдел да ми посочат точното местонахождение на спирателния кран.

Ваш 

 

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.