Моят президент се казва Румен Радев и на 14.11.2021 г. аз ще гласувам с бюлетина № 6

Моят президент се казва Румен Радев и на 14.11.2021 г. аз ще гласувам с бюлетина № 6
21-10-2021г.
47
Гост-автор
Добро утро!
Тъй като вчера се развихриха тук едни спорове и се заявиха доста крайни позиции, държа да се знае, че никой и по никакъв начин не може да ме накара да променя своето мнение по въпроса.
Моят президент се казва Румен Радев и на 14.11.2021 г. аз ще гласувам с бюлетина № 6 за него. Може да имам забележки към много от министрите в служебното правителство, но това не означава, че ще се поддам на провокациите на противниците на Радев и ще откажа да гласувам на 14.11. или ще сменя кандидата за когото ще гласувам. А служебното правителство, без да е идеално, си върши работата доста добре. Ако искате, можете да сравните двете служебни правителства на Радев от тази година с което си поискате редовно правителство от последните 12 години и сами ще се убедите, че говоря истината.
Нима не виждате, че всичко, което се прави е с цел сриване рейтинга на Радев и намаляване на електоралната подкрепа за него? Ами мислете с главите си и, ако не искате главатарят на шайката да ви яхне този път здраво и за много дълго време, то гласувайте за единствения кандидат за президент, който даде да се разбере през миналата година, че е истинският, милеещ за България и народа ниq управник.
Просто не се поддавайте на провокациите на ГЕРБ, ДБ, ДПС и разни малки партийки, без шанс за успех, които в момента си заработват сребърниците, дадени им от онова чекмедже. Всички тези са против Радев и в момента правят всичко възможно да го провалят. Не им припявайте и не им се връзвайте.
Ако искате следващият президент на Република България да е достойна личност, за която родината и народът ѝ са свети, върховенството на закона е над всичко и корупцията е зло, което трябва да се унищожи, то следва да гласувате и изберете Румен Радев. Всеки един от останалите кандидати за президенти е или зависим, или просто някаква карикатура, поставена там, за да отклони гласове.
На 14.11.2021 г. с № 6 за генерал Румен Радев - моят президент!
 
  Автор: Наталия Сотирова, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.