Моят личен кратък списък за санкции срещу Русия

Моят личен кратък списък за санкции срещу Русия
28-04-2022г.
157
Емил Йотовски
1. Няма да пълня бензин в колата. Моето либерално решение е велосипед.
2. Край на тоалетната хартия. Коми иди нахуй! Ще си съхна толерантно с либерален оттенък. Дори могат да се направят специални помещения за съхнене, в които хората докато съхнат да обсъждат прогресивни идеи за третия пол.
3. ТЕЦ също иди нахуй. Баба ми, все едно само с ТЕЦ е живяла? Плюс това ако не аз, кой ще измисли топлата вода?
4. Електричество – също нахуй! Аз ток от руски ядрени реактори не ползвам. Ще си купя един фотоволтаик ( евроатлантически ) и ще си го монтирам някъде и готово.
5. Край на Руската салата. Имаме си шопска и селска. Я, малко патриотизъм! Да предупредя че според руски проксита руската салата в Русия я наричат Европейска, но това не е така, защото не го казват от Блумбърг.
6. Никакво четене на руски автори. Вече един го напукахме официално! Хайде да не се стискаме и да забраним всички. Като ще сме бременни с някакви идеи не може наполовина.
7. Никаква руска музика. Аз вече си изхвърлих една флашка с такава музика, но преди това я унищожих за да не може да попадне в ръцете на някой нищо неподозиращ нещастник, който да вземе да се повлияе. Руската музика се прави, както знаете, в Кремъл и е предназначена да влияе на хората и особено на подрастващите. А на подрастващите не бива да влияе нищо по-нагоре от Човека Паяк, Спондж Боб и фаст фууд.
8. Ще създам стартъп за тоалетна хартия с картини на Репин, Айвазовски. Репин и Айвазовски са ватенки, а ватенките нахуй! А картините им нагъз! Ама само как добре звучи „стартъп“? Нали? Направо като нещо, в което е вложен дълбок смисъл и е толкова сложно, че за да го осмислиш е необходимо да си прекарал поне два инсулта.
9. Спирам със съобразяването с менделеевата таблица. Бе, тези рашки кво си въобразяват? Че могат да казват кое е елемент и кое – не? Я малко по-демократично, моля! Плюс това съм възмутен, че няма елемент Афроамериканций, Гейций и Лесбийций! В кой век живеем?
10. Отказвам да мисля, че Юрий Гагарин е първия мъж излетял в космоса. Първо той не е мъж, защото това е расистко. Второ – ватенките не летят. Никой не е снимал филм за него в Холивуд, което го прави исторически недостоверен. А и като откажа мисленето се чувствам по-полезен за обществото и работоспособен в личен план. Също така по-малко подтиснат.
11. С Валентина Терешкова работата е по-добре. В правилна посока се е тръгнало. Вижда се мисъл и желание, но е недостатъчно. Валентина е хетеросексуална и бяла, което няма как да се връзва с необходимата истина.
12. Отказвам да приемам кремълската опорка, че слънцето изгрява от изток. Слънцето никога не е изгрявало от изток. По Това е една насложена лъжа. Ето, виждате ли как действат путинските тролове! С нетърпение очаквам Бил Гейтс да измисли някакво друго слънце, което да изгрява от правилната посока.
13. Ако се чувствате неуверени, объркани и несигурни потъркайте с безименния пръст мястото на ваксинацията ви с третата бустерна доза и това ще прочисти съзнанието ви.
14. Няма 14, но е кофти да завършваш на 13.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.