МИСТЪР И МИСИС ХЕЙТЪР

МИСТЪР И МИСИС ХЕЙТЪР
15-03-2018г.
93
Иво Сиромахов

ХЕЙТЪРЪТ

Той иска да спи с манекенки, но те не разбират от мъже и затова не си лягат с него.

Иска да пие 30-годишно уиски, но му се налага да пие гадна домашна ракия от пластмасово шише.

Иска да кара Бентли, но съдбата му е отредила 19-годишната астра на баща му.

Иска да е милионер, но го мързи да работи, затова живее при родителите си и харчи парите им за талончета от лотарията.

Най-голямата му печалба досега е била 5 лева. Справедлив ли е тоя живот? Ами не е справедлив! Но сега ще видят те…

Хейтърът намества протрития си анцуг върху продънения диван на тъжното си жилище, влиза във фейсбук и ги почва наред.

Първо коментира актуалните новини със страстни призиви като  “Smart 3a bejancite!!!”, BALGARIQ NAD SI4KO!!!” и “Nesme narot a mar6a!!!”.

Ако някой си позволи да му противоречи, хейтърът го съсипва с безспорните аргументи: bokluk, predatel и ewrogeiska podloga.

{BANNER_ID-3}

След като е изпълнил патриотичния си дълг, хейтърът  решава да обясни на няколко популярни личности какви нещастници са всъщност.

Съобщава на Григор Димитров, че е “palen kaval”, нарича последната Мис България “gro3na pa4a”, а на номинирания за Оскар Теодор Ушев обяснява “ti si mn nekadaren we, kfi sa tiq tapotii detogi risuva6????”

Възбуден от победата си над такива известни хора, които е направил на две стотинки, хейтърът си пуска аматьорско порно, смъква анцуга си и започва да мачка мекия си член.

След като е освободил сексуалното напрежение, хейтърът се изпълва с обоснована ярост към женския пол. Защо не му пускат тия идиотки? Защо го принуждават да мастурбира безутешно? Ей сега ще видят те….

Влиза в профилите на известни красиви жени и започва да ги храни: “taa ima ogromen gus”, “i pari dami dawat nebix q ebal”, “taa e po gro3na i ot mangalkite na okolowrasnoto”.

Удовлетворен от смелата си гражданска позиция в социалните мрежи хейтърът си запалва цигара и отива в кухнята да пита майка си какво е сготвила днес.

ХЕЙТЪРКАТА

Тя си е мечтала за богат принц, който ще я отведе в огромния си апартамент край Сентръл Парк и ще я запознае с Джони Деп и Кристияно Роналдо, ала мъжът й я е отвел във вмирисан на евтини цигари и кисело зеле двустаен апартамент в краен квартал.

Мечтала си е всяко лято да събира тен по екзотични острови, но я мъкнат на палатка в Гърция. Не в къмпинг, а някъде край пътя, за да е по-евтино. Ядат консервите, които си носят и ходят по нужда в храстите.

Мечтала си е за необуздан, страстен секс като в “50 нюанса сиво”, но съдбата й е поднесла увисналия от алкохола член на съпруга й.

Справедлив ли е тоя живот? Ами не е справедлив! Но сега ще видят те…

Хейтърката отваря буркан с домати,  изпратени от свекърва й (тая проста селянка, не мога да я понасям!), слага на котлона поредната “яхнийка” и влиза във фейсбук.

Първо преглежда страниците на най-добрите си приятелки.

Мимето е с нова прическа. Тая не се спря, бе, всеки ден е на фризьор. То не бяха фризьори, не бяха козметички, не бяха спа процедури… Тоя нейния мъж колко пари й дава… И да го питаш за какво ги дава… За тая грозна овца… “Mimence, ynikalna si s taq pri4eska”, пише хейтърката и отива на страницата на Дидката.

Дидката пак е била на дискотека снощи, мръсната курва. И пак се е снимала с някакъв баровец. Само часовникът му струва колкото един апартамент. И какво като е баровец? Дидката се чука с тях за пари по тоалетните на дискотеките като последен парцал… Ама пък й купуват хубави дрехи, даже един й беше купил кола… Ами купуват й, ама пък никой не я уважава тая проститутка, мисли си хейтърката, докато пише под снимката “mn ste slatki”. Разплакана, отива да разбърка яхнийката.

Не, това не може да продължава така. Приятелките ми живот си живеят, а аз гния по цял ден между тия стени, вмирисана на запръжка. Сега ще видят те!

Хейтърката участва активно в няколко фейсбук-групи.

Първо влиза в страницата на групата “Вагсините убиват нашите деца!!!”.

В групата има около 15 хиляди загрижени за здравето на децата си булки, които са убедени, че единственото предназначение на ваксините е да причинят мъчителна смърт на невинните им отрочета.

Днес там се е появила някаква нахална простакеса, която си е позволила да напише, че ваксините не били вредни, моля ти се! “koq si ti ma, idiotko???”, избухва срещу нея хейтърката. “kat si tolko prosta dano ti umrat decata 3a da widi6 kfo e…”

След тази кратка образователна лекция за вредата от ваксините, хейтърката решава, че е време за култура и влиза в страницата “Прочетохте ли тази книга?”. Тук булките са с претенции и се надпреварват да споделят колко ги е развълнувал новият “уникален” роман на някой си Джоджо, който в крайна сметка се оказва, че май е жена.

Доста активна дискусия се води и около приказките на братя Грим, които според преобладаващото мнение трябва да бъдат забранени. Хейтърката се съгласява с обобщението “Bratq Grim nesa nikfi pisateli. Nikoga nebix gi 4ela na deteto mi”. Не че някога му е чела нещо.

От толкова много култура й се допишква. Тя отива до банята, източва пикочния си мехур и докато си мие ръцете се поглежда в огледалото. Оооо, ужасно изглеждам. Май съм надебеляла. И циците ми са увиснали… Ужас!… Разплаква се и нахлува във фейсбук още по-агресивна.

“Si4ki manekenki sa prostitutki”, размахва виртуалния си меч хейтърката, “Nikol 6ercinger e mrasna mangalka!!!”, ‘V4era w mola sre6nax taa nowata kade ka3wa wremeto po bitiwi, mn e gro3na na jivo!!!”

Докато облекчава в социалната мрежа неудовлетворената си душа, хейтърката усеща неприятна миризма. Яхнийката й е загоряла.

……………

Такива са Мистър и Мисис Хейтър. Много са. По цял ден дебнат в мрежата, разбират от всичко, обиждат всички.

Друг живот нямат.

***
АВТОР: ИВО СИРОМАХОВ
Източник: ivosiromahov.com

{BANNER_ID-4}

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.