Милен Милушев: Майтап, майтап, ама на практика целият Запад поработва за Путин. Така излиза

Милен Милушев: Майтап, майтап, ама на практика целият Запад поработва за Путин. Така излиза
22-07-2022г.
242
Гост-автор

Майтап, майтап, ама на практика целият Запад поработва за Путин. Така излиза. Сега Пентагонът внася още 20 HIMARS- далекобойни ракетни установки, в Украйна. Плюс досега внесените 12. Какво се постига с това? Мотивира се Русия да не спира войските си на границите на Донбас и Луганск. Лавров не закъснея да го артикулира. Сякаш са се наговорили. Западняците застрашават и плашат освен тези региони и самата европейска част на Руската федерация. Така подкрепата за Путин в страната му се увеличи до рекордните 86 процента. Вече и непредубеденият среден европеец разбира, че е логично руските военни да спрат чак на полската граница. Излиза, че Путин получава легитимно оправдание да усвои цялата Украйна. Като акт на самозащита. Заслугата, разбира се, е на западняшката политика. 80 процента от останалия свят го разбра. Само НАТО не вдяна.

Когато великото ръководство на ЕС призовава страните членки да намалят с 15 процента употребата на руски газ – студ и мизерия за населението, масовият европеец неволно почва да се моли Шойгу по-скоро да стигне до полската граница. Белким тормозът приключи наесен. Някак Западът работи ударно на ползу Путину.

Всяка вечер слушам по колониалните телевизии у нас как ненадеждният партньор Газпром не си изпълнявал договорите и спирал газта на европейците. И излиза Путин в някоя свободна медия по света и каже:“. .. ми то Западът ни краде турбините, златото, банковите влогове, налага ни санкции, блокира ни зърното, торовете, редките метали…“ Цялата западняшка политика и пропаганда оправдава Русия… На практика така излиза.

Търчи Байдън в Саудитска Арабия и Ирак да прави близкоизточно НАТО след европейското и тихоокеанското НАТО… Е, какъв е логичният извод? НАТО застрашава всички. Не само Русия. НАТО пали войни. Ако НАТО беше закрит заедно с Варшавския договор, нямаше да има война в Украйна. Нямаше да има война в Сърбия. Нямаше да има война в Ирак. Нямаше да има война в Афганистан. Нямаше да има война в Сирия… И така нататък… Класика на западняшката политика- когато й се противопоставиш с нейните камъни по нейната глава, се получава една справедлива реакция.

И Китай го демонстрира – иска съдебен процес за военните престъпления на Запада в Афганистан, Ирак, Сирия, навсякъде… Тия дни BBC излъчи филм за военните престъпления на британската армия в Афганистан. Избивали невъоръжени цивилни за кеф… Сякаш Путин е подкупил англичаните да наливат вода в мелницата му…

  Автор: Милен Милушев

  Източник: analizi.eu

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.