Милен Милушев: Бихте ли ми казали колко социално слаби българи намират подслон из хотелите по курортните комплекси у нас? На държавна издръжка?!

Милен Милушев: Бихте ли ми казали колко социално слаби българи намират подслон из хотелите по курортните комплекси у нас? На държавна издръжка?!
02-11-2022г.
0
Милен Милушев

Така нар. украински бежанци у нас, протестиращи с претенцията да живеят в хотели в курортни комплекси, демонстрират расизъм. Те считат, че са нещо повече от всички хора по земята. Претендират да им се полагат арийски привилегии.

Бихте ли ми казали колко афганистански бежанци, бягащи от 17-годишната американска окупация, дойдоха тук да протестират с искания да живеят по хотели на държавна издръжка?

Колко сирийци, прогонени от американските проксита в родината им, извисиха глас у нас да битуват петзвездно по курортите?

А иракчани, бягащи от американския терор в родината им, колко пъти митингуваха из курортите у нас за СПА – бежанство?

Познавам палестинци, лекари и стоматолози, избягали от терора на израелската армия и установили се у нас. Нито ден не са пребивавали из хотели тук.

Аз самият съм потомък на бежанци от Македония. На моите прадеди и през ум не им е минало да претендират за хотелски комфорт. Установили са се в планините край София-Маслово, Понор. А одринските и беломорските бежанци, спасяващи се от османски и гръцки геноцид, по хотели ли са се кътали? Идете в село Беломорци в Стара планина да видите петзвездното им битие.

Не съм чувал латиносите-бежанци в САЩ да имат претенцията държавата да ги настанява в хотелите из Маями.

Бихте ли ми казали колко социално слаби българи намират подслон из хотелите по курортните комплекси у нас? На държавна издръжка?!

Така нар. украински бежанци, протестиращи за хотелски комфорт, явно не са истински бежанци. Поведението им не е на хора, спасяващи се от война. Те се държат като арийци, изискващи отношение като към по-висша раса. Изискват привилегии. Демонстрират шокиращо самомнение. Нагли, агресивни. Развяват украински знамена, сякаш ни окупират. Държат се господарски.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.