Мика Зайкова: Герджиков се качва на каруца, която върви назад

Мика Зайкова: Герджиков се качва на каруца, която върви назад
07-10-2021г.
24
Гост-автор
Проф. Анастас Герджиков се качва на каруца, която върви назад. Това коментира пред БНТ депутатът от 45-тото и 46-тото Народно събрание Мика Зайкова. Според нея е необходима съдебна реформа, „но тя не се яде“.
 

От своя страна съпартиецът й Ивайло Вълчев уточни, че в президентската битка всички тръгват от различни позиции и е интересно дали ще започнат да се нападат.

„Надявам се кампанията да не бъде омърсена от вадене на компромати. ГЕРБ се скриха зад Герджиков“, каза още той.

От думите им стана ясно, че „Има такъв народ“ има сходни идеи и приоритети с „Продължаваме промяната“.

Трябва да започнем да говорим заедно. В 47-мия парламент трябва да се намерят решения, но не на всяка цена. Усилията трябва да бъдат направени не само от наша страна. Изборите ще покажат, че „Има такъв народ“ няма как да бъде подмината. Не сме търсени за предизборно споразумение“, заяви Ивайло Вълчев от партията на Слави Трифонов.

От своя страна Зайкова посочи, че Кирил Петков и Асен Василев са работили добре като министри.

Във връзка с Panama Papers тя коментира: „С това трябва да се занимава КПКОНПИ ДАНС и НАП, ние нямаме информация. За втория човек от „Досиетата Пандора“ е очевидно, че се касае за личност, който участва в изборния процес, някой го прикрива“.

„Ако някой си вършеше работата, нямаше да чакаме отвън да ни кажат какво се случва вътре при нас. Интересно е кой е вторият човек, който ще излезе, след като беше обявено името на Делян Пеевски“, добави Вълчев.

  Източник: frognews

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.