Мегън Маркъл и принц Хари отприщиха порой от упреци срещу кралското семейство и обвинения в расизъм.

Мегън Маркъл и принц Хари отприщиха порой от упреци срещу кралското семейство и обвинения в расизъм.
17-03-2021г.
7
Гост-автор
Мегън Маркъл и принц Хари отприщиха порой от упреци срещу кралското семейство и обвинения в расизъм. Даже Мишел Обама коментира, че за нея не е неочаквано кралското семейство да има расистки прояви. Бившата първа дама не обяснява защо.
“Шарли Ебдо” реагира с брутална карикатура, типична за стила на списанието: кралица Елизабет Втора притиска главата на Мегън по подобие на полицая от Минесота, притискал с крак Джордж Флойд, умрял от задушаване.
И всичко това...защото принц Хари заяви пред Опра Уинфри, че неназован член на кралското семейство коментирал цвета на бъдещото му дете. Вместо да се оплаче на брат си, баща си или баба си, Хари разстроил бременната си съпруга, която толкова се шокирала, че поискала да не живее повече. Що за съпруг постъпва така? Кой му е казал, какво му е казал, казал ли му е изобщо нещо... по тези въпроси настана мълчание.
Но пък второразрядната актриса Мегън изигра затрогващ спектакъл на тема “расово неравенство”. И всичко това, след като кралското семейство й направи сватба за 42 милиона паунда, след като пиарите на Бъкингамския дворец замазваха скандалите с разточителния ремонт на дома им в Уиндзър, скъпите воаяжи, парите от държавния бюджет, похарчени за охраната на Съсексите в Канада и САЩ, защитаваха я от нападките на баща й и сестра й...
Тези, коити абдикираха от ролята на старши членове на кралското семейство, за да се посветят на сина си и да живеят скромно, далеч от светския шум, проглушиха ушите на света от вдигане на шум.
Мегън сама се вкарва в главни роли, отказвани й в Холивуд години наред. Но в какъв филм вкарва семейството си принц Хари?
   Автор: Соня Колтуклиева, фб
Banner

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.