Медии.

Медии.
01-08-2021г.
33
Гост-автор

Автор: Дахер Ламот, ФБ

/Коментар по повод на новината, излязла във в. "24 часа", че - "5 пъти повече бежанци хванати у нас през 2021 г., афганистанците са най-много:./

Чак сега бежанците станаха вече официално афгани, били 70%, а не сирийци, така ли? Какво разочарование за мен, какво ще правя сега? Как ще генерирам съжаление от БХК и хората, а?
 
И било щото САЩ се изтегляли от Близкия изток.
 
Само да ви поправя за някои дребни неща. Афганистанци (по точно пащуни и доста от тях пакистанци) си бяха най-много и преди това, през последните 10 години все те преобладаваха. Няма нищо общо с изтеглянето на САЩ оттам, които впрочем не са се и изтеглили от Близкия изток, напротив, контингентът им в Сирия е нарастнал. Прилича на пропагандна статия от сорта "САЩ са добрите, вижте какво става като се изтеглят, трябва да се върнат (още преди да са се изтеглили).
 
А и от снимките аз не виждам жени и деца, а само мъже, годни да носят оръжие. Да не би да са поредните наемници, биещи се в Сирия, Йемен и Либия, а за награда - айде клети бежанци в Европа, тя да ги храни за добра служба? Щото поне на мен така изглежда отстрани.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.