Мащабната лъжа за "Ковид"

Мащабната лъжа за
12-04-2021г.
11
Гост-автор
Мащабната лъжа за "Ковид", взе повече жертви и от Народният съд! Сравнявам ги, защото и двете са базирани на жестока манипулация и дебела политическа лъжа, предавана от ухо на ухо и от поколение на поколение без да има база и основа, на която да се закрепи! От близо 2100 осъдени на смърт от Народният съд, изведнъж жертвите се превърнаха в 20 000, като броят им нараства право пропорционално на проходилите седесрски синета!
Разбира се платените драскачи не пропускат да споменат, че са имали роднини (чичо, баба, чинка, вуйчо или вуйна), които са били жестоко изтезавани или убити от комунистите!
Сега се прилага същият модел и сценарии за пропаганда! Изведнъж се "излюпиха" поколение от неграмотни драскачи и мамини синета на по 30г., кърмени до 10 годишната си възраст, а може и до 20-та, та тези с кърмата по устата, които не са прочели и една книга, тръгнаха да ни разясняват и обясняват, че не е имало Турско Робство, колко лошо сме живяли през комунизма и как КовидА е най-опасната настинка в света! Другият отбор сополанковци, се включи в Ковид атаките, там пък ни информират, колко е вредно да дишаме, да спортуваме и да водим нормален живот, защото Ковид бил взел много жертви ( повече от двете световни войни взети заедно), следователно ни изкарват изверги, които нямат жал за починалите техни познати, приятели и роднини от този грип, от който все още няма изолиран вирус, но ваксина за него има!
Вижте сега усрьовци, аз нямам убити от комунистите роднини, нямам в семейството си и починал от Ковид близък! Моите скъпи роднини починаха от рак и в следствие на лекарска грешка! На тези които ми казват, че отделенията били препълнени с болни от Ковид, ще кажа да отидат в Онкологията, там всеки ден се пълнят и празнят, защото хората измират, като мухи! Няма да ме разчувствате с вашите сърцераздирателни и лъжливи истории за температура с течащ нос и липса на обоняние, защото симптомите на онкологично болните са далеч по-зловещи!! Това, че сте страхливи, подли, слагате двойни стандарти на болните и нямате мозък е генетичено заложено и няма лечение, но поне не пречете на останалите същества с адекватно мислене да живеят нормално!
Ваксинирайте се, ако искате всеки месец и се самоизолирайте доживот! Хора, като вас са от онези 90%, за които говореше Иво Христов и действително не са нужни и не допринасят с нищо на обществото - към вас жал няма как да има, а и не трябва !
 
 Автор: Ива Иватта, фб

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.