Мартин Димитров: Ни пандемия, ни забрани може да ги спре, защото в крайна сметка ние сме българи и по колективна глупост

Мартин Димитров: Ни пандемия, ни забрани може да ги спре, защото в крайна сметка ние сме българи и по колективна глупост
06-01-2021г.
37
Гост-автор
Вицепремиер Каракачанов, пращящото буре на модерния български патриотизъм, говори абсолютно неверни неща. Традицията с леденото мъжко хоро не е преживяла ”турско”, защото просто тогава не е имало такава традиция. Леденото хоро е нова традиция, подобна на мятането на пиратки от терасите, управление на държава от джип и прочее прояви на квази-мъжество.

Очевидно тези ледени танцьори, тези ковчежници на българщината, не могат да се сдържат на 6-ти януари сутринта да не треснат по една пърцуца, па после да се бухнат в реката. Ни пандемия, ни забрани може да ги спре, защото в крайна сметка ние сме българи и по колективна глупост трудно можем да бъдем победени.


Освен, че говори неверни неща, кооето не е никаква изненада за човек от Държавна

Сигурност (не забравяйте откъде идва този "воевода"), вицепремиер Каракачанов подкрепи хорото.

 

Дори и да примем, че този танц е своеобразен връх в новата ни национална идентичност, подкрепата му от вицепремиер по време на пандемия и рестрикции, е завършен идиотизъм.


Естествено, когато броят на болните след някой и друг ден отново се увеличи, вицепремиер Каракачанов, както и неговото Винету, няма да имат срам да благодарят на лекарите и да пищят наляво и надясно колко много се разчита на медиците.
Абсолютно безсрамни популисти.

 Автор: Мартин Димитров

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.