Мария се справи отлично в условията на тежък формат и импровизация

 Мария се справи отлично в условията на тежък формат и импровизация
30-09-2022г.
0
Кристиян Шкварек

Не мислех да пиша по темата, но направих грешката отново да вляза в една то "демократичните групи" и забележа, че не стихва помията, която изсипват по Мария Цънцарова заради дебата, в който просто отбелязваше, че Кирил Петков грубо нарушава формата и правилата на телевизията.
Същите "демократи", които я носиха на ръце, когато взимаше агресивни интервюта от политици от другите партии, когато ги хващаше натясно, изкарваше им кирливите ризи или несъответствията, сега сипят злоба и безпочвени обвинения по нея. Преди цялата демократична общност беше във възторг. Тогава "биеше по лошите". Сега, когато е дръзнала просто да отбележи нарушението на споразумението с телевизията от страна на Петков - за точно един миг стана черна овца. Стигат до там истерично да я обявяват в "гербаджийство". 
А реално Мария се справи отлично в условията на тежък формат и импровизация. В лицето на няколко мъже успя да запази контрол над студиото и да не позволи дебатът да се превърне в пълен хаос. 
Не знам вече кой подред човек, минал по този път е Мария. Пътят от герой до враг номер едно на демократичната селска система. Престанах да ги броя. На практика вече почти всеки месец някой кумир на "демократичната общност" бива "изгарян" публично, защото е стъпил накриво. Тези хора се обръщат за секунда и те окалват при най-малкото отклонение от догмата или образа, който трябва да спазваш. Ще те разпнат за едно селфи, за едно изречение някъде, дори за "недостатъчно силно" заклеймяване на някой враг. Ще те разпнат, ако си дори бегло критичен към техен човек, без значение дали го заслужава, и без значение колко дълго са те носили на ръце преди това. 
В неделя ще гласувам за това България никога повече да не бъде управлявана от тази патологична секта. Всеки друг е по-добре.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.