Жената има нужда от мъж, а не от портмоне и сантиметри

Жената има нужда от мъж, а не от портмоне и сантиметри
30-09-2022г.
0
Мая Димитрова

Жената иска стабилност! Иска да бъде сигурна в теб и в утрешния ден, заедно с теб!
Иска не просто да знае, че я обичаш, а да го вижда в постъпките ти, в плановете ти за бъдещето ви, в което не е на второ място!
Иска да знае, че ако се разболее - ти няма да психясаш и да започнеш безпомощно да махаш с ръчички, а ще й помагаш. Иска да знае, че със спокойна душа може да те пусне да отидеш във всяка точка на планетата и да не се притеснява, че там има и други жени.
Иска от теб конкретика. Не мъчи главата й с глупости като да те чака да узрееш, да преживееш поредната си криза, да си изплатиш ипотеката и колко страшно щяло да стане ако не ги направиш тези и още куп такива неща.
Тя не иска да обяснява на децата ви, че баща им е нерешителен и го е страх от всичко, че пак е в депресия, която лекува като бяга от семейството си и му се налага да си полива проблемите в кръчмата със същите му депресирани приятелчета като него.
Не иска да се обърне назад и да види, че е пропиляла живота си с теб. За нея не е нужно признанието на приятелите ти, любовта на майка ти и одобрението на кучето ти.
Не й стига мъжкото в теб, и то няма нищо общо нито с твоята обезпеченост, нито с якия секс.
Ако ти не можеш да носиш отговорност, ако не си тук и сега, бъди ако щеш с 25 см и цяло състояние... дори няма да погледне в твоята посока.
Има нужда от мъж, а не от портмоне и сантиметри!

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.