Марешки смята, че президентът правел глупости

Марешки смята, че президентът правел глупости
27-01-2021г.
7
Гост-автор
Като безсмислено хабене на енергия и предствление определи консултациите на "Дондуков 2" лидерът на партия ВОЛЯ Веселин Марешки. В ефира на bTV той отново отправи остри критики към президента, които идват около две седмици след проведените дискусии на тема избори.

Марешки смята, че няма нищо лошо да каже на президента, когато "прави глупости" и определи като странен отказа да се разгледат предложенията, направени от партията му през годините, сред които е и видеонаблюдението на изборния процес.

 

"Трябваше преди години всички да ме подкрепят. Сега щеше да съществува това видеонаблюдение. Темповете, с които работят моите конкуретни, са екзотични и смешни", категоричен беше Марешки.

 

Той обаче не разкритикува държавния глава за избраната дата, на която да се проведат редовните парламентарни избори. С указ на президента те бяха насрочени за 4 април.

ФрогНюз припомня, че насрочването на изборите бе придружено със скандали. Между "Дондуков 1" и "Дондуков 2" прехвърчаха поредни искри по време на консултациите при Радев. Държавният глава се срещна със здравните власти, представители на ЦИК, партиите във и извън парламента, като разговаря и с организации на българите в чужбина. Целта е да се организират изборите по време на пандемия и да се гарантира тяхната честност както и правото на глас на българите.

 

Точно тогава се стигна и до остри реплики между Марешки и Радев.

 

"Воля" щяла да участва в изборите в коалиция с всички "честни и демократично настроени хора които не искат паразитни българи да ограбват хората". Марешки посочи още, че било модерно да се говори за чисти пари, чиста храна и чиста природа, но никой не говорел за чисти политици и чисти партии.

 

"Ако има битка на двършена работа, а не на обещанията, може би ще сме първа политическа сила".

   Източник: glasove

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.