Мангъров: Бих бил неприятно изненадан, ако Първанов имаше положително мнение за моята кандидатура

Мангъров: Бих бил неприятно изненадан, ако Първанов имаше положително мнение за моята кандидатура
02-02-2021г.
17
Гост-автор

"Явно в АБВ се развиват същите процеси - като в цялото общество. Има хора, които са за мерките и се страхуват, и хора, които виждат цялото безумие на мерките и сриването на икономиката и психиката на хората". Това каза пред БНР доц. Атанас Мангъров, чието включване в кандидатдепутатските листи на АБВ предизвика спор между настоящия председател на партията, Румен Петков, и нейния създател и пръв лидер - президентът (2002-2012 г.) Георги Първанов.

"Мнението на президента Първанов си е негово и аз го приемам като комплимент. Бих бил неприятно изненадан, ако той имаше положително мнение към моята кандидатура", заяви началникът на Covid клиниката в Инфекциозна болница. 

Той уточни, че не е в партия АБВ, а е с тях. 

"Това, което правя, го правя по неволя, защото виждате, че цяла година съм самотен малък човек. Кучето си лае, а керванът си върви", заяви още доц. Мангъров. 

В предаването "Нещо повече" по програма "Хоризонт" доц. Мангъров коментира пандемията и мерките срещу коронавируса, като отново подчерта, че Covid-19 не е особено опасно инфекциозно заболяване: 

"Тя не е особено опасна инфекция, а при този коронавирус се действа като при особено опасна".

  Източник: БНР

 

Banner

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.