Мач Левски-ЦСКА Годината е 2048

Мач Левски-ЦСКА  Годината е 2048
27-09-2021г.
37
Гост-автор
Стадион "Васил Левски" е преименуван на "ЛГБТ -Cwetna mamba ", след като от БХК установяват, че Васил Левски е прекалено "офензив" и е с крайнодесни мотиви. Уви, половината стадион е празен, защото е опакован в стил "Кристо", а половината фенове се объркват и се озовават в съседния закрит базар за "Био-джелато от зеленчуци", също опакован ала-Кристо.
Дикторът на стадиона изрежда двата състава, като подчертава, че са запълнени квотите за трима хетеросексуални бели мъже. Вратарите и на двата отбора са с по 150 килограма, заради кампанията против фат-шейм.
Атмосферата е невероятна, макар и феновете да не се различават много, защото всичките развяват знамена с цветовете на дъгата. Имената на отборите са сменени по възпитателни причини на "Левски-Спатракус" и на "ЦСКА Розово знаме".
Преди мача и двата отбора коленичат по минута в подкрепа на Black Lives Matter, а след това коленичат още 15 минути в знак на подкрепа на различни каузи от "Бежанци, елате повече", през "Да защитим жените-културистки от азиатски произход" до "Салафизмът - изкуството да мяташ камъни по жена".
На полувремето полицията извежда феновете и ги отпраща, заради откриването на нов щам. През това време на голям екран кметът на града, Летящата Козила, призовава зрителите да й харесат новия пост във Фейсбук, в който разказва за перипетиите й в магазин за екологично дамско бельо от сушени водорасли, а също така да й помогнат да си избере нова чанта, с която утре да иде в парламента.
В края на мача, напрежението взима връх и страстите се разгорещяват, когато ВАР отменя гол на гостите, защото е вкаран от бял хетеросексуален мъж, но гостите подават контестация, защото се оказва, че е и бежанец от Перник, с тежко минало. В крайна сметка голът се отсъжда за противниковия отбор, който играе слабо, за да се докопа до политически коректното 1:1
 
    Автор: Дахер Фарид, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.