Лицемерните сълзи на запада

Лицемерните сълзи на запада
04-05-2022г.
52
Гост-автор

Автор: Персефона Коре

Украинците извадиха късмет, няма какво да се лъжем.

Добре, че на геополитическата сцена се намират на ключово положение, иначе за тази ВОЕННА ОПЕРАЦИЯ щяхте да чувате спорадично и то в късните емисии към края, след новините, в които съобщават, че крокодил е избягал от Кюстендилския зоопарк.

Но тези, които се опитват да ни водят за носа, а при много от нас успяват (добре, де при едни 20% и то някои от тях солидно подплатени със западна валута), точно тези знаят, че Украйна в нейното чисто човешко измерение - народът й, няма никакво значение. Тук се води битка не за хората, а за преразпределението. Ако не беше така, Западът отдавна да е махнал небрежно с ръка и Путин да ги е опукал за седмица. Но целият този зор за санкции, оръжие и демонстрации, демонстрации, демонстрации е защото се преразпределят зоните на влияние.

Защо мислите се втурнаха да завършват присъединяването на Балканите към ЕС. Как изведнъж Македонският въпрос, но не от българска, а от евроатлантическа гледна точка, стана толкова важен.
Да не мислите, че Киро се пъне, за да се доказва. Дреме му на Киро за Македония, дето гърците й смениха името от раз, дреме му на Киро и за България.
 
Неслучайно няколко българи самопровъзгласили се за интелектуалци - псевдо интелектуалци спретнаха комисия, която ще е контра на комисията на България, която от години се бори да защити историческата и национална истина спрямо България що се отнася да новопреименувана Македония. Да, точно така.
 
Българският интерес в Македонкя си има опозиция и не си мислете, че не е под шапката на наш, пардон, техен Киро. Комисията ще се бори България да отложи, а защо и не премахне ветото си спрямо Македония за влизането й в ЕС. Разберете, на запад са на зор, трябва да се действа.

Защо е целият този зор България да се самоопредели чрез изпращане на оръжие официално? Оръжие, което нямаме и оръжие, което вече изпращаме. Не е заради оръжието, заради заявяването с този акт, накъде клоним е.

И идваме отново на урките. Горките. Отдавна да живеят в мир и да градят държавата си, но не им се дава шанс. И то не за свободата си, тази манджа е за простолюдието, а за желанието за власт на запада. Скрито под валшивите сълзи на лицемерието.
 
Лицемерните сълзи на запада и кръвта на урките - новото оръжие за световно господство.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.