ЛГБТИ-прайда и ДеБъ опитват да изгонят от Фейсбук Милена Славова

ЛГБТИ-прайда и ДеБъ опитват да изгонят от Фейсбук Милена Славова
22-06-2021г.
134
Гост-автор
Известната рок музикантка се оказа на прицела след неполиткоректно изказване, че не одобрява прайда
„Плюят ме защото съм против ГЕЙ ПАРАДИТЕ. Вчера ми блокираха страницата във фейса... А за това, че приластяват деца и ги агитират разни подобни на това същество в Интернет платформите да си сменят пола, никой не забелязва.... Когато споделиш си неудобен!“. Това заяви в профила си във Фейсбук известната пънк/рок музикантка Милена Славова.
Певицата е под непрекъснат словесен обстрел и докладване на профилите ѝ, след като написа пост, че няма как да подкрепя прайда. Тази ѝ публикация беше изтрита след множество доклади срещу нея.
Една от най-известните песни на Славова беше открадната от ЛГБТИ инфлуенсърката Ангелина Летникова, която я преразказа, за да обиди авторката.
„Новата жизненоважна кауза на „градската десница“, новият враг на ДБ, новият човек в черния им списък. Брандиралите профилната си снимка, както и пригласящите им, достигнаха невероятни висоти - рок легендата Милена Славова, дамата с непримирим дух, една от емблемите на „сините“ протести през 90-те, е анатемосана от розовите фашисти. Щеше да е смешно, ако не беше трагично - Милена, която и до ден днешен е асоциирана със синята идея (в най-чистата и форма), е охулена от тези, които имат наглостта да продължават да се определят за десни. Разбира се, с активната подкрепа на другите розови - лиловчета, хаджигеновчета и сие. Къш, бе!“, коментира журналистката Виктория Георгиева.
Може да бъде изображение с 2 души и слънчеви очила
  
   Източник: "България над всичко", фейсбук
 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.