Леброн Джеймс ... един от най-успешните баскетболисти в НБА.

Леброн Джеймс ... един от най-успешните баскетболисти в НБА.
30-12-2021г.
245
Гост-автор
Без образование, без баща, без обучение и с малко модели за подражание. Едно момче получава 420 000 долара на седмица, когато е на 18 години. Той се жени за любимата си от гимназията. Никога не е арестуван. Никога не е употребявал наркотици. Никога не е унижил жена си с афера.
15 години по-късно, същият човек, същата зрялост.
Същото семейство, с непокътната репутация, печели над 2 милиона на седмица. Той е изпратил над 1100 деца в напълно платен колеж.
Дами и господа, запознайте се с Леброн Джеймс ... един от най-успешните баскетболисти в НБА.
... И ето от такива хора би следвало да се впечатляваме и да сочим за пример на децата си . Вместо това нашите 13 годишни чеда обмислят първата си хирургична интервенция, захапали електронна цигара или някой фас . Малки момченца се гримират в TikTok и Instagram препоръчвайки спирали и червила ... Не , нямам нищо против " различните " , имам против възпитанието и днешните кумири . И не учителите са ни виновни , защото учители на собствените си деца сме ние . Възпитавайки ги като хора , те се превръщат в хора . Крушата не пада по-далече от дървото , за това е много важно какъв сорт точно е дървото !
 
  Автор: Константина Маркова, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.