Лебедари. С тия детски градини сте пълни лебедари. И се чудя как не ви е срам поне малко от хората

Лебедари. С тия детски градини сте пълни лебедари. И се чудя как не ви е срам поне малко от хората
21-05-2021г.
22
Гост-автор

Абе, сега Бащата на нацията като е освободен от тежката отговорност да върти геврека и разполага с повече свободно време, чудя се не може ли той да ги гледа тия 10 000 деца, за които няма места в детските градини? Нали може всичко и без него за нищо не ставаме.

За следобедна закуска ще им маже филии с мас и ще им чете „Винету“. Г-н Борисов притежава известни умения както в изобразителното изкуство, така и в музиката, и то на ниво, надхвърлящо това на редица начални педагози. Ще ги научи да свирят, пеят и рисуват. Ще ги научи на вяра и как като се прекръстят, после да правят „заключ“. На карти ще ги научи, също така може да им организира дневни екскурзии до ловните стопанства: хем той ще си припомня славното минало, хем на дечицата ще им е интересно. Ще им направи спортна програма с футбол и тенис. Супер ще е.

Ако има нужда от педагогически съвети, винаги може да се обърне към бляскав професионалист като г-жа Фандъкова. Вярно, тя е много заета с това да управлява по превъзходен начин този най-прекрасен за живот град, но все ще намери някоя и друга минута да налее педагогическа мъдрост в главата на Вожда от запаса.

Лебедари. С тия детски градини сте пълни лебедари. И се чудя как не ви е срам поне малко от хората.

   Автор: Мартин Димитров, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.