"Куфарът” в джипката, си изпроси няколко реда

04-02-2021г.
3
Гост-автор
Нанков не е персонаж, с когото да бъдат занимавани нормалните хора. Той обаче ходи по нервите на българите от доста време, а понякога ”вдига летвата” толкова, че няма как да не му отделиш няколко реда. Такъв е и сегашният случай. Нанков проговорил пред БНТ, изпратен от Борисов да прави балончета с дъвката ”горещи теми”.

И той надмина всичко, което може да се каже за екземпляр, намърдал се пълзешком в политиката. „Никой няма запазено място в джипа на премиера Бойко Борисов, но може би през джипа решаваме проблемите на хората. Toва заяви този човечец по БНТ. "През джипа се вижда светът по друг начин и не с онзи хейт и негативизъм, който се налага през последните месеци и години. Виждаме позитивните неща, не само негативните. През джипа една партия е винаги близко до хората и успяват да се вземат най-бързите и адекватни проблеми. Виждаме, че през джипа не се задават проблемите, а обратното - решават се проблемите". Това казал този гигант на мисълта и пътното строителство.

През джипката действителността била прекрасна. А през погледа на над 2 милиона българи под прага на бедността? А на тези, които чакат от месеци помощ от държавата и получават само лафове и лъжи? А как изглежда от джипката чекмеджето с пачките, златото и пищова? От задната седалка вижда ли се Мата Хари?

Нанков, луд ли си или правиш другите на луди? 

Известният експерт Джон Хувър е автор на книгата „Как да работим с идиота“. Драги ми Хувър, бедна ти е фантазията какви обекти за изследване ще откриеш тук! Още пет книги няма да стигнат, за да бъдат описани... Само за феномена "джипка" ще трябва научен колектив. И санитари.

Най-честото тълкуване на думата „идиот“ е: глуповат човек, несъобразителен, безполезен. Но Нанков не е глупав, хитър е, и въобще не е просто безполезен, а ужасно вреден. Тарикатът се е внедрил в ГЕРБ, влязъл е под кожата на Боса, каканиже му колко е велик и незаменим и пълни гушката като пеликан, попаднал на рибен пасаж…

Михаил Зощенко има такава мисъл: „Ако жена е морална, това знае само тя. Ако обаче е порочна – знаят всички“. Пак Зощенко: "Науката е несъвършена. Наглеците тя все още не може да опише".

Съдбата обича от време на време, ей така, за разнообразие, да предлага по нещо, как да кажа, много глупаво. Бръмчене с джипка, например.

Така че, Нанков – знаем те!

  Автор: Емил Азар

  Източник: frognews

Banner

© 2022 Lentata.com | Всички права запазени.