Крайно време е България да научи истината за своя прокажен и продажен политически и медиен "елит"

Крайно време е България да научи истината за своя прокажен и продажен политически и медиен
28-12-2022г.
0
Костадин Костадинов

Тази година почивах само 3 дни през лятото и сега реших да добавя още 3 дни през зимата, та затова се оказа, че съм пропуснал една "шокираща" новина. Докато съм си бил изключил телефона, интернета и всичко останало, целокупното българско грантаджийство е било разтърсено от новината, че един негов виден член бил обявен за издирване от руската прокуратура като чужд агент.

Аз няма да коментирам факта, че Христо Грозев незнайно защо е представен като "разследващ журналист", след като всъщност е медиен магнат. Това не е първата, няма и да е последната фалшива новина на американските медии в България. Също така няма да коментирам факта, че Грозев е представен като чужд агент. Такива у нас с лопата да ги ринеш, и това въобще не е новина. Ще кажа само едно - ако това лице беше агент на българските служби, аз щях да съм първият, който да поиска българската държава да излезе с официална позиция в негова защита. Защото, независимо от сегашната ориентация на страната ни, агентите ни трябва да се пазят и закрилят - такава е позицията ни и за агентите на българската държава преди 1989 г., и тя е принципна и не подлежи на коментар. Агентите на България служат само на България, независимо кой я управлява - за добро или за лошо такава е съдбата на службите.

В случая на Грозев обаче става въпрос за български гражданин, обвинен в работа за чужди разузнавания, говори се конкретно за английското МИ-6. Ето защо единственото, което мога да кажа, е че се надявам в много скоро време не да чакаме Русия или други държави да ни казват кой наш гражданин за кое чуждо разузнаване работи, а ние самите да ги покажем на българския народ. Защото е крайно време България да научи истината за своя прокажен и продажен политически, медиен, икономически и финансов "елит", откърмен, отхранен и отгледан от чужди служби и посолства с една единствена цел - да унищожи Родината ни!

Възраждане ще се погрижи за това! Много скоро!!!

п.п. в заключение прилагам една статия, при това от грантаджийска медия, за да се види истинският лик на т.нар. разследващ журналист.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.