Кой е кандидатът Васил Александров Терзиев?

Кой е кандидатът Васил Александров Терзиев?
25-06-2023г.
0
Гост-автор

От стената на Константин Мишев: 
“Първият председател на Комисията по досиетата и бивш депутат Методи Андреев поиска да публикувам на стената си негов текст, защото няма личен фейсбук, а иска думите му да достигнат до по-широка публика и преди всичко до десните и демократично мислещи избиратели.
Публикувам целия текст, който ми е изпратил:

Предстои до дни да се обяви кандидатът на партиите на промяната за кмет на София. Но вместо промяна се подготвя подмяна!
Кой е кандидатът Васил Александров Терзиев?
Блестящ предприемач и създател на един от най-успешните старт-ъпи на България. 
Но ето и друга важна информация за семейството му:
- дядо - ген. лейт. Васил Павлов Терзиев, бивш шумкар, след преврата е бил 22 г. началник на ВКР. После става член на Централната ревизионна комисия на БКП и член на ЦК на БКП. Има всички награди и отличия на НРБ;
- брат на дядото - ген. лейт. Тодор Павлов Терзиев. Партиен секретар на МВР, 15 години началник на IV у-ние на ДС (научно техническо направление!). Също награждаван с най-високите отличия на НРБ;
- баща - Александър Василев Терзиев, офицер от ПГУ на ДС;
- чичо (син на втория дядо Тодор) - Павел Тодоров Терзиев, офицер от VI у-ние на ДС. Отговарял за Юридическия ф-т на СУ.
И сега основният въпрос - кое ще има превес за нашите симпатизанти?
Партиите на промяната да помислят. Движат се по ръба на бръснач! 
Помислете, после ще е късно!
Толкова от мен.
P.S. Този текст изпратих преди дни на депутатите Иво Мирчев и Мартин Димитров. Мирчев ми предлага на два пъти да се видим, а Димитров е потънал в мълчание. Изпратих го и на Иван Костов – оправда се, че ако ДСБ се отдръпнат от тази кандидатура, ще се разпадне коалицията.”

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.