Костадинов: Няма да ни е лесно, но ние друг народ и друга държава нямаме

Костадинов: Няма да ни е лесно, но ние друг народ и друга държава нямаме
02-07-2024г.
0
Лентата

Ситуацията в българската политическа система към момента:

1. Първата политическа сила ГЕРБ панически се опитва да не получи подкрепа за собственото си правителство утре. Причината - такъв кабинет ще е тежко зависим от ДПС, а Пеевски така или иначе си има вегови купени хора сред депутатите на ГЕРБ. Заплахата ГЕРБ да стане патерица на ДПС става все по-голяма.
2. Втората сила ДПС на свой ред се цепи от скандали и вътрешни борби между еничарите и турците вътре в нея. Тепърва Доган ще прави своите ходове, но има реална възможност ДПС да се разцепи на турско и еничарско крило. Вече един депутат напусна групата им, предстои и други да го сторят.
3. Третата сила ППДБ е катун от разбити авари. В момента са 4 фракции, не си говорят и заплахата групата да се разцепи е съвсем реална.
4. Петата сила БСП също се цепи, вече има 1 изключен депутат, а процесите продължават. При директен сблъсък на лобитата вътре в партията не е изключено да се разцепи цялата група и БСП да остане без официално парламентарно представителство.
5. Шестата сила ИТН е под постоянното подозрение, че е патерица на ДПС. Тук отцепници няма, засега, но и потенциал за растеж няма.
6. Седмата сила Величие е пълен разпад. Срамните сцени на нападащи се помежду си сводници, лихвари, сектантски гурута, фараони, милиционери, доносници и обикновени шизофреници предизвикаха пълното омерзение и погнуса на измамените избиратели на първата в историята ни политическа пирамида. Американските проекти като цяло стават с все по-кратък срок на годност.
Извън парламента няма нищо, с изключение на загряващия край тъч линията следващ американски проект МЕЧ, чиято цел е да доизлъже оцелелите вярващи в сектата Величие.
Единствената стабилна и стояща здраво и непоколебимо като скала политическа организация, е Възраждане. 

Ние не се страхуваме да управляваме, готови сме да носим отговорност, не променяме възгледите си вече години наред, не лъжем избирателите си, спазваме обещанията си и продължаваме неуморно работата си в защита на българските национални интереси.

На фона на цялостния разпад и агония на политическата система, Възраждане остана единственият остров на здравия разум в морето от шизоидизирани и доведени до пълен национален нихилизъм хора. 

Няма да ни е лесно, но ние друг народ и друга държава нямаме. Ще се борим за тях и ще продължаваме да се борим, докато победим!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.