Колко точно лоши могат да са малките чиновници....

Колко точно лоши могат да са малките чиновници....
12-11-2021г.
12
Гост-автор
Хората съвсем са изперкали… опитаха ритуално да ме линчуват унижавайки ме днес и отказаха да ми върнат картата, дето банкоматът им ми я глътнал - 3 пъти ме караха да ходя до моята банка, отказаха да се обадят по телефона, отказаха помощ, съдействие… изверги.
Силата на малката власт. “Не знаем дали сте вие.” Е, нали ви давам лична карта?! Младо момче в банката, което помолих да използвам телефона му: “О, не, нямам никакво желание да ви помогна, госпожо!”
Плача от безсилие. Колко точно лоши могат да са малките чиновници, хорицата, колко точно нещастни, че да не пропускат случай да НЕ ТИ помогнат, да НЕ ТИ съдействат, да те унижат, да те ритуално убият?! Как точно това им доставя удоволствие в малкия им, тъжен свят???
Нямало лоши хора - само нещастни?!!!
Е, има.
Никога няма да стъпя повече в клона на банка на Раковски и Патриарх Евтимий - ако се влачиш по корем и ги помолиш за вода - сигурно ще те ритат до припадък, там са страшни злодеи, отмъстителни и нагли, такива, дето ги е страх иначе в живота си да си кажат и името, камо ли да направят каквото и да било. И женицата отляво на бюрцето, адски последователна в желанието да те унижи, и охраната, който само дето белезници не ми сложи, и касиерката - перфидна като надзирател в затвор: “Е, да, поискахме да отидете до вашата банка и да ни пратят мейл, отидохте, те ми написаха имейл, ама не ми харесва как са го написали - то така може да ми напишат и че сте бременна!”
И всичко това от клетата завист, че ме дават по телевизора. Споко, не ме дават. Други такива като вас унищожават тези като нас… С перфидна последователност.
Да са живи и здрави, но ако така ще работят - не ги чака светло бъдеще в кариерата…
А може би греша? Както каза Лоугън от един любим сериал по HBO Наследници: “Няма да успееш в бизнеса. Защото не си убиец.”
Тези са. Ако им се даде повече власт - ще ни стрелят на месо. Ето с такива зли, отмъстителни, гаврещи се с теб, малки, невидими хора се срещнах днес - вдигнаха две банки на крака с капризите си. Срам!
 
   Автор: Искра Ангелова, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.