Кой ни беше министър на културата по времето, по което не са търсени наеми от вестника на Блъсков?

Кой ни беше министър на културата по времето, по което не са търсени наеми от вестника на Блъсков?
07-12-2021г.
79
Гост-автор
Аз имам един въпрос към ГЕРБ: Кой ни беше министър на културата по времето, по което не са търсени наеми от вестника на Блъсков, не са търсени режийни разноски и те някак са минали метър за сметка на Министерството на културата? Дали случайно не е бил министър на ГЕРБ тогава. Това е престъпление и безстопанственост.
Вестник "Труд" е мъртъв от момента, в който го взе Блъсков и почна да прислугва на управлението. Това вече не е журналистика, а пропаганда. Свободата на словото я убиха точно ГЕРБ. И те плащаха на такива като Блъсков по този начин - държавни сгради с неплащане на наеми, пари за правителствена пропаганда. Кога е имало свобода на словото във в-к "Труд" по времето на Блъсков, че не се сещам. Това не е свобода на словото, а цирк.
Много неща са смущаващи в разговорите за бъдещото правителство - в частта сигурност и правосъдие. Там цари тотално неразбиране на фактите - срещу какво са се изправили и какво трябва да се направи, каква е цената, която трябва да се плати.
Иван Гешев трябва да бъде премахнат веднага, няма да си подаде сам оставката, единственият вариант е да го махнем насила. За да стане това, трябва да премахнем Висшия съдебен съвет и да има нов избор. Всичко минава през ВСС
 
   Автор: Николай Хаджигенов, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.