Кой и как контролира социалните мрежи?!

Кой и как контролира социалните мрежи?!
17-07-2021г.
12
Гост-автор
Прессекретарката на ЦК на БКП, пардон, на Белия дом, Джен Псаки, дефакто предлага да се цензурират хората по социалните мрежи, а като бъдат наказани от една платформа, наказанието да важи за всички останали. Тоест, нехайно се издаде - ние контролираме мрежите и ако някой каже нещо, което не ни се хареса, го цензурираме и наказваме. Използва се неясния и недефинирания термин "дезинформация" като оправдание.
Не, това не е комунизъм, ами демокрация. Айде пак лелки и чички да цъфнат и да ми обясняват, че аз съм комунист, заради критикуването на очеваден неокомунизъм, под камуфлажа на високите стандарти в Лас Вегас, или в "ама тук ядем Бургер Кинг, вие си яжте мазните банички с боза в БГ, комунисти такива". Ясно е, че ние, низшите същества, плебеите, генетичните боклуци, си заслужаваме съдбата(това обаче не е расизъм, расизъм е само, когато ТЕ кажат, дори като глорифицират престъпници). Ние, които директно сме пострадали от малоумната политика на САЩ в Близкия изток, заради която християните почти изчезнаха от картата, сме просто комунисти.
И обикновено интелектуалното равнище на тези комплексари е доведено до обвинения или най-много до ама аз познавам еди-кой-си, който е избягал в САЩ. Без никакви аналитични или дори факттологиески други аргументи, логика, съпричастие, висок морал, или каквито и да е ценности към които уж претендират да имат и да промотират. Никакви познания. Нищо. Много е лесно да се носиш на вълната на силните и да се къпеш в сос на собствената си простотия, невежество и арогантност.
Но да не говоря много, за да не ме обвинят в "дезинформация" и пак ме накажат за снимка от преди 5 години.
ПС А вие там, които толкова много се обиждате към критиката към сегашните Силни, защо не вземете прочете няколко книги на американски писатели, да глорифицирате това, което си заслужава - американската наука, литература, музика, култура? Щото не можете, нали? Единствено по цял ден повтаряте колко са лоши комунистите. Имам обаче лоши новини за вас - вие сте новите комунисти. Маниерите, комплексите, невежеството, сервилността, докладванията, покорството - едно към едно съвпада.
ПС Никога не съм предлагал планова икономика или монопол, премахване на конкуренция, еднопартийна система, "възпитателна" цензура или нещо подобно. Познайте на макрониво кой всъщност ги прокарва.
 
    Автор: Дахер Фарид Дахер, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.