КОЙ Е ИСТИНСКИЯТ ВРАГ НА ЕВРОПА?

КОЙ Е ИСТИНСКИЯТ ВРАГ НА ЕВРОПА?
23-08-2021г.
113
Степан Поляков
Внезапното, свекавично излизане на американците от Афганистан остави напълно разтворени кулисите и ярко осветена мрачната дотогава част зад тях. И ако за действията на самите САЩ там, тепърва ще анализираме причините, вече нищо не може да прикрие плановете на европейските им съюзници.
Два са основните приоритета на Европейския съюз, и то не от днес:
- Затваряне на европейците чрез частични и тотални локдауни. Противопоставянето помежду им до чиста, оголена омраза по темата за ваксините. И накрая с одобрението на ваксинираните - Апартейд за неваксинираните. Но не само. Проверява се и възможността за затвори вече. И постепенно целият ЕС да се превърне в мек Гулаг.
- Вкарването на колкото може повече неидентифицирани и диви мюсюлмани на Стария континент. Фразата "Охрана на границите" е съвършено изпразнена от съдържание. Граници се пазят само по един начин - с оръжие. А, има и още един. Ердоган ти ги пази. Но това е в рамките на една голяма, многомилиардна шега, както се убедихме.
Кое засили светлината на прожекторите до такава слънчева мощ още преди края на Действието? Провеждането едновременно на два вида радикални политики, които чисто логически са абсолютно несъвместими една с друга. Първата е насилственото опазване на здравето на европейците от Вируса чрез изолация /"карантина"/. Втората е вкарването на стотици хиляди /въоръжени/ диваци в Европа. Или накратко: Масмедиите призовават френската аристократка да си мие ръцете по няколко пъти на ден, Боже!, след което й стоварват край имението талибани, по чиито ръце още не е изсъхнала кръвта от обезглавените им жертви.
Така се случва, че сега имаме две големи всепоглъщащи Вълни - Четвъртата на Вируса, Втората на ислямската инвазия. Между другото, не си спомням Европа да се е трогнала особено за кървавия режим на Дутерте в католическите Филипини, например, но това е друга тема.
И така, вече ни бе обяснено, че и едното, и другото събитие ще предизвикат огромна инфлация. Тоест, светкавично обедняване на европейците. И париране по този начин на съпротивителните им сили, съответно. Но и двете политики са представяни като висша проява на хуманизъм. Веднъж, за да ни опазят от самите нас, втори път - за да спасим бежанците. Неваксинираните европейци са Врагът, неваксинираните талибани са Жертвата. Всъщност, неизбежното увеличение на терористични актове в цяла Европа със струпването на толкова ислямисти не се отрича от правителствата ни. Споменава се като нещо неизбежно, но хладнокръвно и в телеграфен стил.
И един парадокс, но само на пръв поглед. Колкото повече Европейската комисия раздухва какви милиарди раздава за нашето спасение и благоденствие, толкова повече ние обедняваме с часове. Това може всеки сам да си го провери в магазина и на бензиностанцията.
Политическите амеби в Брюксел са си присвоили правото да говорят от името на нас, европейците. Но пък и добре плуват в този сос.
Днес най-големят враг на Европа е Европейският съюз. Той координирано обслужва всичко това. И няма да спре.
Ако ние не го спрем.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.