Когато бъркаш в интересите на мошениците - няма начин те да не ти обявят война

Когато бъркаш в интересите на мошениците - няма начин те да не ти обявят война
11-03-2021г.
11
Гост-автор

Едно есе на д-р Петър Москов за избора да защитаваш консервативните ценности, семейството и християнството - в свят, където новата политическа коректност зачерква всичко това с лекота.

Размисли за войнстващата розово-зелена мъгла, която ни е обгърнала и за подмяната, налагана от "новото модерно". 

Lentata.com публикува текста на Петър Москов без редакторска намеса.

Петър Москов:

Аз съм...

Аз съм на 50. Женен съм и имам син на 11 години. Преди 17 години бях сред учредяването на ДСБ. На първите избори, в които ДСБ участва, партията подписа договор с избирателите за Силна България в обединена Европа. Днес България е в Европа, но от силата няма и помен. А десните партии изоставиха идеята за силната държава.

Затова сега съм в КОД. Създадохме КОД, за да се върнем при десните ценности. За да довършим идеите, с които десницата заливаше площадите през 1990г - силна държава, декомунизация и лустрация, ненамеса на държавата в икономиката и бизнеса.

Да се заровиш в цялата мръсотия

Няма нужда да измисляме света на ново. Аз съм политик от машинното. Задачата ми е да свърша това, което съм поел като ангажименти пред хората. Тази работа е мръсна. Не е като да стоиш отстрани, целият в бяло и да сочиш с пръст лошите, а когато се наложи да си изцапаш ръцете с истинска работа, да подаваш оставка. Аз не съм от тези.  Бил съм останал в правителството на РБ и ГЕРБ, ами ще остана, на един министър и политик това му е работата. Не само да маха пред камерите, ами да се зарови в цялата мръсотия, да промени правилата, да внесе закони, да ги защити и да осигури да работят, за да може да защити парите на пациентите, както направих аз. Срамно било с пръстов отпечатък, ами пари се пазят така. Защо в банките и трезорите никой не се срамува да пази парите си с отпечатък и с въоръжена охрана дори.

Така се пазят пари. А в България е разградена държава.

Консервативният проект. Защото...

Създадохме консервативна партия, защото ултра либерализмът изяде нормалното дясно. Няма го. Десните партии и в България вече се наричат центристи, демократи, популисти. Захвърлиха десните ценности, станаха либерали.

Либералите  полудяха.  Станаха нагли. Защото искат да обявят всички нас и собствения ни живот за ненормален и порочен. Защото за елита на тези либерали важното е  на Лъвов мост да се разхождат бежови травестити, а нашитите човешки проблеми не го интересуват. Тревогите ни дали децата ще получат добро образование, дали семейството ни ще има достъп до модерна медицина и дали ще ни ограбят  на спирката днес или това ще стане утре, за тях не е интересно.

Защото новите марксисти ми обясняват, че моето християнство, в моята християнска България и християнска Европа обиждало едни бежанци  и затова трябва да си скрия елхата в килера.

Защото според тях моето семейство било "порочен стереотип", защото аз, като мъж се определям като баща, а съпругата ми като майка.

Защото съм отнел "основно човешко право" на детето си като съм му казал, че е момче още в ранна детска възраст, а не съм го оставил да се самоопредели какъв пол е, когато стане на 20.

Защото либерализмът превърна държавата в джунгла, защото всеки има право да краде от моите данъци, а аз нямам право да поискам сметка на никого.

Защото след лъжата на комунизма, ни вкарват в някаква лудница на ултралибералните утопии.

Ето защо консерватизъм - личността и семейството, с тяхната вяра, с техните традиции, с граденото от дедите ни и с това, което ще оставим на децата си - това е нашият нормален, обикновен, човешкият свят. Консерватизмът го почита, пази и го поставя в център на всички политики. Човекът, такъв, какъвто го е създал Бог

Противниците ми.

Розово-зелената либерална мъгла. Това е мъгла, която се стеле по дъното, пълзи и те задушава. Души те с внушенията , че не си важен ти, важни с амалцинствата. Не е важно твоето дете и какво качество на образованието ще получи то, важно е училището да отглежда децата на малцинствата. Обясняват ни, че демокрацията ни е отнела много, а може би Сталинизмът ни е подарил света?! Обясняват ми, че не трябва да дишам, защото замърсявам планетата с въглероден диоксит. Бълват срещу обществото една мъгла от лъжи, в която истината и истинските ценности вече почти не се различават. Истината, че всяко дете има майка и баща вече изглежда подсъдима. Истината, че  ред десетте божи заповеди всички се равни, вече е забранена. Вече всяко самоизмислило се малцинство има право да те мачка, да те подритва и да се храни от твоите данъци.

Съюзниците.

Борбата срещу този войнстващ преоблечен в розовите дрешки на либерализма комунизъм води със себе си фашизъм. Чувам, че журналистите вече го наричат "фашизъм на думите", но той няма да остане само на думите. Той има претенцията да управлява мислите, ценностите, чувствата и чак природата ни. Тази борба изисква силен съюз на десни  консервативни организации, които да се обединят около целите - силна държава, а преходът показа, че тя няма как да е силна без декомунизация и пресичане на зависимостите от старите висши кадри на БКП, ДС и техните наследници, защото днес точно техните фирми източват парите ни и техните слуги ги защитават и закрилят от закона. Затова такива зависими хора нямат място нито в Съдебната власт, нито в управлението на държавата и на парите ни, нито в големите, медии, които определят общественото мнение. Такива хора правят държавата ни слаба и после - защо имало мафия. Ами, където няма държава, всичко е мафия. И те го знаят, те разградиха държавата съзнателно. Съюзници на КОД са тези, които са готови да освободим България от ези зависимости. Да изградим едни ясни правила, в които бизнесът да се развива спокойно и да произвежда все повече пари. А не да го затваряме през месец, през - два, да го тормозят и рекетират от всякъде, днес да издадем един закон, утре - съвсем различен.

Наши съюзници се политиците, които искат да спрем държавата да харчи парите на работещите, за да ни направи равни с неработещите. Огромна част от парите на данъкоплатците сега държавата харчи, за да поддържа лъжата, че умният, трудолюбивият и отговорният е длъжен да бъде равен с неграмотния, мързеливия и безотговорния. Не, не е равен. И не е длъжен да издържа подобни хора. Интеграция държавата и обществото дължат само на хората, които поради здравословни причини, не мога да изкарват сами прехраната си.

Борбата с неграмотността е много важна задача.  Ние плащаме образованието на всеки докато навърши 16 години и въпреки това, много младежи излизат неграмотни. Основното образование трябва да стане задължително. Защото в 21 век всяко неграмотно дете, остава безработно цял живот. Днес не съществуват професии, чрез които неграмотният да може да се издържа и така остава на социални помощи цял живот. Задължителното основно оброзование и връщане на парите на данъкоплатците, ако не се дипломирал, ще спрат неграмотността и ще намалят безработицата.

Обединение и разделение

Не съм наивен. Ясно е, че срещу обединението на старата просъветска левица, с крайния либерализъм и зелените екстремисти също изисква обединение. Ние от КОД се обърнахме и към ВМРО и към ГЕРБ да се обединим около няколко най-важни за десницата ценности -

1.Изграждане на силна държава, защото само тя може да ни брани и от разбойници и от мутри и от монополи, другото са лъжи прах в очите на хората.

2. Декомунизация, дълбока лустрация на свързаните с номенклатурата на БКП и с кадрите на ДС.  Не заради реванша, не заради историята, а заради настоящето. Вече 30 години тези хора чрез подставени и зависими лица на важни постове дърпат конците на държавата, само техни фирми печелят огромните държавни поръчки и ограбват данъците ни. Не знам дали преди е имало червена аристокрация, но преходът създаде червена буржоазия. Тя обаче не е градивна. Не създава работни места, не внедрява иновации не развива икономиката. Тя само ограбва данъците ни.

3.Излизане на държавата от бизнеса. Ясни, прозрачни правила еднакви за всички. Който ги спазва, чиновникът подписва и заминава, не може да бърчи нос, да гледа в тавана и да си измисля нови изисквания, докато получи рушвет. Ясни, точни правила и никакви отклонения от тях. Който ги нарушава, врътваш му ключа докато ги изпълни. Работил незаконен павилион. Как така? Хем някой е констатирал, че е незаконен, хем работи и то години наред? Има конкретен виновен. Има конкретен чиновник, който получава заплата и не е затворил "незаконния павилион" защото някой му е платил под масата. Хайде сега да отговаря пред съда за смъртта на детето. Така ще се замислят всичките му колеги дали да оставят незаконни павилиони, кабели и незаконни таксита, ако щете.

 

Искам да стигна до душите на тези хора, които вярват в нормалния живот. Които вярват, че сме християни и че това е важно. До тези, които вярват, че ако обичаме България, то първо трябва да помислим за децата си. За тяхното бъдеще, за тяхното образование, да им оставим чиста природа. За тези, които не смятат, че е срамно да се погрижиш първо за собствените си деца и тяхното бъдеще, а после за децата на Африка, Близкия изток, Америките и т. н. До хората, които вярват, че да си достоен човек означава преди всичко да се грижиш за семейството си, до уважаваш околните и да спазваш законите, а не се бориш за правата на мъжете да раждат и на малцинствата да живеят на гърба на мнозинството.

Изобщо проблемът с малцинствата става все по-голям. Едно време политиците говореха само за циганско малцинство

 

Целите

Първо - дълбоко вярвам, че можем да създадем силна обединен консервативна десница и да спрем тези либерални ексцесии. А такава обединена консервативна десница ще създаде силна държава, която да установи ред, спокойствие и сигурност за всеки български гражданин. Това означава:

 

 1.българинът да не се страхува, че докато е на работа, някой ще пребие възрастните му родители на село и ще им открадне пенсията.

 

2.българинът да не се чуди как да праща детето си на частни уроци, защото училището, вместо да дава качествено образование, се е превърнало в социален дом за децата на неграмотни малцинства

 

3.да получава качествена медицинска помощ, а не измислени болници да трупат огромни печалби от здравните му вноски, а да отказват да го лекуват, както стана при кризата с Ковид19.

 

Към хората.

Ще го направя кратко и откровено. Не съм от вчера в политиката, хората ме познават. Едни одобряват нещата, които правя, други - не. Но всички знаят, че съм човек на думата. Когато кажа нещо, правя го. Да, патя си от това, защото в политиката, когато постигаш правилните неща, бъркаш в интересите на мошениците и те няма начин да не ти обявят война. Аз съм минал през това. Не се страхувам и съм решен да водя тази война отново и отново. Съдиха ме, че съм бил защитил лекарите, че ги бият в циганските махали. Нека пак да ме съдят, но аз пак ще ги защитя. Охулиха ме, че съм спасил българските деца от една от най-смъртоносните болести морбили, като съм успял да внеса ваксини, които предшествениците ми не успяха да осигурят.  Нека ме хулят, аз пак ще избера да гарантирам здравето и живота на българските деца, пък нека ме наричат, както искат, аз  зная, че зад това ми решение стоят спасени детски животи. Защото в Румъния, в Италия, от морбили същата година и през следващите две, загинаха деца.

Banner

© 2022 Lentata.com | Всички права запазени.