Кога ще почитаме хилядите жени и деца убити от американските ВВС, които "погрешка" сриваха цели села в Афганистан?

Кога ще почитаме хилядите жени и деца убити от американските ВВС, които
11-09-2021г.
47
Гост-автор
Кога ще почитаме стотиците хиляди заболели от рак, умрели, родени с деформации и т.н. след като САЩ изсипаха стотици тонове обеднен уран в Ирак, като продължение на "войната срещу терора", започнала през октовмри 2001 след атаките в Ню Йорк и Вашингтон преди 20 години?
Обаче ако трябва да псуваме рашките и ядрената енергия веднага се почва "чернобил, чернобил!"
Реално жертвите в Ирак (най-вече заради по-голямата концентрация на хора в населени места където са използвани такива снаряди) и Афганистан вследствие на дългосрочното изглагане на обеднен уран са повече от официалните жертви от аварията в Чернобил.
Като последствията за здравето са си горе долу идентични - рак, деформирани бебета и т.н.
Излагането на такива вещества е толкова опасно, че американската армия и съюзниците им (най-вече британците), разполагаха с карти на местата където е опасно да ходят, заради концентрацията на обеднен уран.
Но понеже САЩ са нямали няколко десетки милиона (не милиарда, милиона - във време когато харчеха стотици милиони ежедневно за да поддържат войните в Ирак и АФганистан) да почистят, местното население си е пило от замърсената вода, ядяло е местни плодове и зеленчуци расли в замърсената почва, дишали са въздуха в който е имало огромно количество финни частици от снарядите с обеднен уран (понеже САЩ са използвали такива снаряди не само срещу бронирана техника, а и срещу сгради - при удар на такъв снаряд бетона става на прах, омесен с парчета от снаряда ... и това във всяко населено място) и ефекта е потресаващ - стотици хиляди заболели и умрели от рак, десетократно увеличение на бебета родени с деформации (отново - абсоютно същото като при жертвите от Чернобил)
И накря се оказа, че Буш и Блеър са излъгали и са сринали Ирак по фалшив претекст за оръжия за масово поразяване, а колбичката на Пауъл се оказа една измама (САЩ не за пръв път размахват фалшификати пред камерите за да оправдавят войни - споменте си Найрая, момичето което ревеше пред ООН преди 30 години, как виждала иракски войници да вадят бебета от кувьозите в болниците в Кувейт и ги убиват, и това общо взето донесе подкрепа на САЩ да започнат Войната в Залива, а се оказа, че това е щерката на кувейтския посланник в САЩ, която е била обучена от ПР фирма как да играе роля, и на всичкото отгоре не е била в Кувейт по това време, че да види нещата, на които уж била свидетел. После се оказа, че иракските войници всъщност помагали в болниците, понеже лекарите били избягали. Толкова грандиозна лъжа, че западните медии, които първоначално раздухваха сълзливата и история, после излязоха с извинение)
Кога ще почитаме хилядите жени и деца убити от американските ВВС, които "погрешка" сриваха цели села в Афганистан?
(Ню Йорк Таймс пък сега казва, че "терориста", дето САЩ го думнали с дрон преди няколко седмици заедно с няколко цивилни, сред тях и деца, като заподозрян в организирането на атентата срещу летището в Кабул, всъщност бил някакъв съвсем невинен - това сега го умножете по няколко хиляди, понеже убитите погрешка цивилни са точно толкова в пъти повече от убитите ислямисти)
Иначе почитаме 3-те хиляди жертви на атентат, извършен от САУДИТЦИ (от групировката на бившия приятел на САЩ и член на една от най-богатите и влиятелни САУДИТСКИ фамилии), отвлекли самолети и то точно в ден когато на цялата територия на САЩ се провеждат учения със симулирани отвлечени самолети, което води до объркване при операторите дали съобщенията за отвлечените самолети са реални, или част от ученията..
Деня, в който оставиха неидентифициран пътнически самолет да кръжи над столицата на САЩ ПОЛОВИН ЧАС след като вече са думнали небостъргачите, да направи завой около Пентагона и да се забие в противоположната част от офиса на Ръмсфелд (военния секретар на САЩ)
Човек ще си помисли, че през 2001-ва година дори в САЩ са имали по-бърза комуникация от димните сигнали на индианците отпреди векове, понеже е малко чудно как ще оставиш неидентифициран самолет да ти кръжи над столицата (там Белия Дом, там Капитолия, там Пентагона) след като преди половин час са ти забили ДВА ПЪТНИЧЕСКИ САМОЛЕТА в символа на Ню Йорк и със сигурност си видял телевизионните репортажи, някой се е обадил по телефона.
ДОРИ ТОГАВА ИМАШЕ ИНТЕРНЕТ БЕ !
Дори Роро от ММ съобщи за самолет ударил небостъргач в Ню Йорк преди телевизиите да пуснат брейкинг нюза и репортерите да съобщят как "току-що" е бил ударен и пентагона.
Това оставя без всякакво съмнение, че военните в САЩ са знаели много доб
Сграда, пазена от най-модерни противовъздушни системи, както и от изтребители от летище разположено на 1 км оттам.
Един ден след Ръмсфелд в качеството си на секретар на отбраната каза, че Пентагона не могат да се отчетат за НЯКОЛКО ТРИЛИОНА.
Всичко по-горе са ФАКТИ, а не "конспиративни теории". По-скоро са конспиративни факти, понеже по определение думата "конспирация" означава заговор, а не както медиите я представят "фантасмагория", с цел отклоняване на общественото мнение от наистина фрапиращите ФАКТИ, когато се остави един нормален човек просто да погледне всичко.
А, да
На 11 септември отбелязваме също преврата в Чили от 1973г, довел на власт Пиночет, убивайки законния президент.
Това което повечето хора не знаят, въпреки, че не е никаква тайна е, че преврата е извършен с любезната подкрепа на ЦРУ.
А преди над 20 години е арестуван в Лондон по обвинения за стотици убийства ... поредния приятел на САЩ, инсталиран на власт от тях самите.
 
   Автор: Владимир Мицов, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.