Кога невежеството граничи с престъпление

Кога невежеството граничи с престъпление
23-04-2021г.
35
Гост-автор

Ваксинирането е доброволно и не виждам защо трябва да се доказва каквото и да било, ако човек не желае да се инжектира. Аз държа да подчертая, че това, което в момента ни предлагат да си слагаме, е обещание за развитие на имунитет, но това не са ваксини. А по скоро експериментални течности, които съдържат белтъци и нуклеинови киселини.
Антителата, които изграждаме срещу коронавирусите, са доказателство, че сме преминали през заразата и не са необходими никакви документални свидетелства затова. Който говори обратното, прави пълни глупости, които дори граничат с престъпление. Защото

невежеството граничи винаги с престъпление.

Невежество е да кажеш, че един човек не е защитен, въпреки че има антитела, защото не е ваксиниран. Това се опитват да казват някои, които наплашиха хората с твърдения, че ако се разболеят от К19, то пътят до смъртта им е едва ли не само една крачка. Нищо подобно няма.
Антителата в организма ви доказват, че сте преболедували от един от многото коронавируси. Те пък създават кръстосан имунитет. Ще ви дам един пример - от началото на кампанията по ваксинирането в щата Пенсилвания, САЩ, от направените няколко милиона ваксинации, има 68 000 души със странични реакции, от тях 8 400 човека са с много тежки усложнения, а 2 940 души са починали.

Ваксините са безплатни за вашия джоб, но се плащат от данъците ни.

Примерно препаратът на "Пфайзер" две дози струва 100 евро за човек. Течността на "АстраЗенека" е по-евтина, но пак се плаща през бюджета. Колкото до мерките, аз съм привърженик на реда, който бе въведен в Швеция.
Не биваше ние тук да затваряме държавата за толкова дълги периоди. Няма страшно и за здравната система - тя е задоволена откъм легла, препарати и техника.
Не трябваше да заклеймяваме и

да караме възрастните хора да се боят за живота си.

Грешно беше да стигматизираме децата, които се наплашиха, че ще заразят своите родители, баби и дядовци, което граничи с откровени лъжи. И както вече казах, напълно неправилно е да се определят като ваксини някакви течности с рибонуклеинови киселини. Примерно в Дания прецизно говорят за "експериментална ваксинация". Със съжаление ще направя тъжната констатация, че живеем във време, в което плашат хората и ги превръщат зорлем в опитни морски свинчета или пък зайчета. Аз не искам това и ще се боря срещу подобни опити.
Да, има болест, но тя няма епидемичен характер, нито пък пандемичен. Световната здравна организация /СЗО/ смени дефинициите, за да може да обслужи големите фармацевтични компании. А когато направиш това, вършиш една огромна манипулация.

    Източник: novini.bg

Banner

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.