Кирил не само прилича на Бойко, но дори го надмина в "изкуството" да заблуждава

Кирил не само прилича на Бойко, но дори го надмина в
30-06-2022г.
73
Гост-автор
Лъжите и бездарните измислици на премиера в оставка! Кирил не само прилича на Бойко, но дори го надмина в "изкуството" да заблуждава и мами дори и ония, които имахме глупостта да му повярваме.
В президентската институция не е постъпвал доклад на ДАНС по темата за ескпулсирането на руските дипломати. На Съвета по сигурност към МС, проведен на 9 юни, тази тема не фигурира в предварително обявения дневен ред. Тя е повдигната вътре за обсъждане по принцип, но по нея няма взето решение, каза президентът Румен Радев пред медиите след края на срещата на НАТО в Мадрид. И добави, че при завръщане на представителя на президентската институция и споделяне как е протекъл Съветът, от президентството е изпратено писмо към секретаря на Съвета по сигурност към МС с въпрос за взетите решения. Отговорът е: Няма прието гласувано решение на този съвет.
Това ясно показва, че явно решенията на правителството се вземат по някакъв паралелен механизъм, каза президентът.
Заседание на КСНС не може вече да отмени взето вече решение на правителството в оставка, каза още той. Кирил ни вкара в голяма беля и компрометира безвъзвратно не само себе си и партията си, но направи за смях България. И успя да вкара в тъпия си комплот и коалиционните си партньори.

   Автор: Любо Кольовски, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.