Кирил и Асен - краят на илюзията "градска десница"

Кирил и Асен - краят на илюзията
13-06-2022г.
45
Гост-автор

Явор Дачков, Фейсбук:

Кирил и Асен са краят на илюзията "градска десница".

Фалитът ѝ е подпечатан с диплома от Харвард.

Те сринаха неумиращите мечтания за готините млади хора с добро западно образование (нелепа представа, но работеща), които са истинската алтернатива на тукашните простаци и взривиха всичко, което поддържаше илюзията на умнокрасивите в тяхната уникалност.

Оказаха се глупави, рядко некомпетентни, ароганти, крадливи, похотливи и фрапиращо неадекватни, но най-вече безкултурни (което истински ме изненада).

В България все пак има (според специалисти) около 300-400 000 души, които твърдо гласуват за пропиляното наследство на СДС и ДСБ от началото и средата на прехода.

Днес те трябва да помислят за преформатиране на своето представителство, защото за пореден път техните лидери взеха властта и сами я изгубиха по най-гламавия начин, нанасяйки дълготрайни щети на тази демократична общност, която ще става все по-маргинална в домодерна България.

А и войната на Щатите и НАТО в Украйна нещо не върви...

Започвам да мисля, че Кирил и Асен, Херо Мустафа и нейния близък приятел Слави Трифонов (не е шега) са агенти на Путин и имат тайна договорка с Костадин Костадинов.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.