Кирил Добрев: Приятно е да виждаш как рано или късно твоите идеи се приемат

Кирил Добрев: Приятно е да виждаш как рано или късно твоите идеи се приемат
12-10-2020г.
52
Гост-автор
Днес приятел ми изпрати тази новина от далечната 2016-та година. Тогава, в качеството си на кандидат за председател на БСП, представих своята програма - "БСП 365".
 
Развил съм идеята за медиен пул, за собствена партийна телевизия и като се замисля съм щастлив, че се е реализирало. Имам и други екстравагантни предложения като национален синдикат, защото тогава, както и сега, както и преди 100 години, левите партии са били защитници на хората на труда. Има и едно ключово изречение много актуално и днес - “Платени общински председатели, а не платено изпълнително бюро в София”.
 
Повод да ми прати линка беше идеята ми за съставяне на т. нар. "правителство в сянка". Тя е и широко застъпена в предизборната ми програма. Но както се казва - предизборно програми се четат след изборите. На заседанието на НС вчера това беше тема, която се обсъди, като се предложи да има създадени 17 съвета към НС, които да изпълняват точно тази функция.
 
Приятно е да виждаш как рано или късно твоите идеи се приемат и изпълняват. БСП заслужава да бъде адекватна на случващото се в национален план. Затова искам да акцентирам и върху дигитализацията, не само вътре в партията, но и при евентуално наше управление. Току виж и тази ми идея намерила своето изпълнение.
 
Автор: Кирил Добрев
 

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.