Хващат го на калъп, а той отрича; ламята Спаска му приглася

Хващат го на калъп, а той отрича; ламята Спаска му приглася
16-02-2022г.
84
Гост-автор
Нещо лепкаво и вонящо ни залива от дни от екрана. Даниел Митов, Десислава Атанасова, Владислав Горанов, Христо Гаджев и др. демонстрират публично интелектуална недостатъчност. Някои му казват дебилизъм. За тях не е важно с какви хора, съмнителни сделки и схеми е свързван техния вожд, а да го бранят каквото й да става.
Приличат на ламята Спаска, която изпълнява химна на лъжата и манипулацията под диригентството на партийния змей Горянин. Отричане и омаловажаване на конфузната информация на испанските власти, разследвали прословутата къща в Барселона и милионите, завъртяни и вероятно изпрани чрез верига от лица.

Стар виц разказва как майката на булката й дава последни ценни съвети в сватбения ден. „Миче, и на калъп да те хванат, мама, няма да признаваш!“

Бойко го спипаха на калъп, при това не един път, но той отрича. И за Барселонагейт с майката с детето, и за чекмеджето… Отричат и главите на ламята Спаска, защото – мислят си – може още лапане да има.

Джипкаджията обаче е гол. Не го виждат само обладаните от интелектуална недостатъчност… Или дебилизъм – както ви харесва.

    Автор: Емил Азар

    Източник: frognews

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.