Хорейшио от Банкя

Хорейшио от Банкя
15-06-2021г.
52
Гост-автор
Не мислех, че е интересен записа със секретаря на президента Пламен Узунов и "скандалния пакет", който отначало бе плик с внушение за пачки. Но след като Борисов лично разказа история и се заинтригувах лично, защото той диша като лъже и обратно.
Та гледах и предаването на Узунов на този "плик". Всеки, който разбира от поведение на бутилка в подобен плик по начина по който Узунов я пое, разбира че няма никакви "аргументи", никакви "доказателства" за версията на Борисов че там е имало пари.
Каквото и да говорят, освен спекулация и манипулация, няма НИЩО. Има плик, в който може да има/да няма всичко. Каквото и да приемем - ще бъде догадка или спекулация.
В същото време "обинителя" Борисов без грам съмнение или спор бе хванат с кюлчета и пачки, напълно видими, ясни, и безспорни.
И сега аз трябва да слушам глупостите на банкякнския хитрец и да вярвам че всички са маскари, сиреч митнически шеф подкупва съветник за да стане нещо.
Постна, постна манджа. Както казах единствено от професионална гледна точка, да измеря крайпътните камъни на патология на лъжеца Борисов и за пореден път се убедих, този човек е много, много ниска топка.
Дори да приемем, че Пламен Узунов е образ на лошия, все пак в общуването между хората трябва да има един минимум от приличие. Защото все пак не сме джунгла и не всички са джипкофили.
 
    Автор: Илиян Василев, фейсбук
Banner

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.