Хари наистина ще се окаже издънката на това мило семейство при векове традиции

Хари наистина ще се окаже издънката на това мило семейство при векове традиции
08-03-2021г.
17
Гост-автор

Хм..чета за интервюто на Мегън и Хари при Опра..ма, тоя верно ще се окаже баси издънката на това мило семейство при векове традиции..И както писа един приятел, тоя льольо до нея верно е първият случай на принц, превърнат в жаба..може ли човек със синя кръв да вземе второразрядна актриса и то....

Извинявайте, ма защо да не си задават някои въпроси относно децата на Хари и Мегън..ах, каква мелодрама и то при Опра..Средният американец, който я гледа тръпне от ужас пред тази несправедливост и даже за расизъм говорят..абе, хора, това са Уиндзор, не Маркъл..

Симпатично момиче ми беше, но или приема съдбата си на особа от ТОВА семейство или..в тези семейства, ако въобще има любов, то "пришелецът" в семейството отстъпва в името на любовта към кралската си половинка..сори, ама и Даяна затова не успя да се справи..като искаш свободен и без задължения живот, НЕ влизаш в такова семейство..

Хари, Хари, кво ти объркА живота тази женица..баш като онази кокалеста и кобилеста Уолис Симпсън и тя американка, дето обърка Едуард Седми, чичото на Елизабет Втора..виж, Кейт е железна..браво, херцогиньо!..

И моля вЕ, стига с това любовта побеждава всичко..да, кат ти разбие наредения от векове живот..глупава работа..яд ме е на Хенри..както и да е..

  Автор: Деси Шопова,фб

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.