Харалан Александров… дългият и мъчителен разпад на един красив ум до лакей на мафията!

Харалан Александров… дългият и мъчителен разпад на един красив ум до лакей на мафията!
05-10-2021г.
43
Гост-автор
Харалан Александров… дългият и мъчителен разпад на един красив ум до лакей на мафията! Това е една от най-трудно обяснимите мимикрии в публичното пространство. Мен лично ме изпълва с много тъга.
Сега ни обяснява, че проф. Герджиков не можел да си нарушава олимпийското спокойствие и академична аристократичност и да влиза в препирни. Ма разбира се! Как ще си цапа кадифената тога с гнусотии като пачки и кюлчета, корупция, разчекната социална ножица между 2О олигарха, храненици на властта и 2 млн. бедни, овластени калинки и простаци, разкапано образование и здравна система.
А за младежите бити под колоните дали ще говори?! “Аааа, а защо не питате за младежите, които биха полицаи?”Сериозно, това беше отговорът на Харалан Александров, един от най-умните хора, които се гърчат в опит да легитимират мафията. За обикновените подлоги изобщо не говоря.
Да сме наясно… всеки, който твърди, че кандидатурата на ГРОБ ще обедини нацията, ще ни направи по-благи и смирени, ще излекува раните и ще ни даде шанс за едно ново начало… се гаври с интелекта на нацията. Това е IQ тест за избирателя. И всеки, който твърди, че 1 чекмедже+1 чекмедже=всенародно благоденствие ни мисли за пълни ид$оти.
Аз лично не мога да понасям повече подобна гавра.
 
    Автор: Ирина Асиова- Диамант, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.