Къде е Ани?

Къде е Ани?
31-07-2021г.
52
Иван Бакалов
Ака се чудите къде е Ани Цолова - дегустираме вино, заедно с Теодора Велева. 13 вида розе на сляпа дегустация. Жените разбират повече от розе, затова давам преимущество на техните оценки. Резултатите - в e-vestnik.bg утре.
Много хора се интересуваха защо и как изгониха Ани от Нова тв, за да злорадства герберастът Антон Тодоров пред Николаев, че имало празно столче до него. Тя и сега не иска да разказва, не иска да я мислят за жертва, макар договорът й с телевизията вече да е минало и може да говори. Който помни какви мръснишки номера пускаха - щяла да води ново предаване и т. н.
Само едно е ясно - тия, дето я изгониха, й удължиха живота.
Иначе как ли щеше да продължи в свинщината в Нова тв в последните 3 години, да стане за смях. И колко нерви, непрекъснато привикване при началници, развити болтове на гумите на колата, да я посплашат. Впрочем, неминуемо щяха да я изхвърлят, месеци или година по-късно. Както изхвърлиха и Милен Цветков.
Тия водещи, дето останаха там (и не само там), и сами се мачкат като пластелин, вече и те не знаят кого обслужват и не разбират, че са станали за смях.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.