КАТО ВИ Е СТРАХ ОТ ДЕЦАТА, СТОЙТЕ СИ ВКЪЩИ

КАТО ВИ Е СТРАХ ОТ ДЕЦАТА, СТОЙТЕ СИ ВКЪЩИ
07-09-2021г.
46
Гост-автор

Учителската професия отдавна девалвира. Уважението и авторитетът към учителите са забравени. Като голяма част от това се дължи на самите учители. Превърнаха се в бюрократи, треперещи да спазват европейски изисквания, а децата ги забравиха.

Днес виждам поредният абсурд и низост от страна на хора, които са призвани да образоват децата си. Учители за безопасно образование! Ти да видиш! Явно има и опасно образование според тях! Страх ги е от децата и настояват дечицата да ходят с маски, за да не ги заразят!

Наглост, граничеща с тази на надзирателите в концлагери. Явно за тях да преподават на деца, на които не им се виждат усмивките и които се задушават, е прекрасно. Как ще се отрази това на децата, явно тези страхливци не ги интересува!

Горещо им препоръчвам да си намерят друга професия. Например да шият и продават онлайн маски. Да си сложат и латексови ръкавици, за да не се докоснат до някоя зараза. И по този начин да освободят нормалните и мислещи хора от присъствието и глупостта си.

Родителите явно нямат думата в случая. Нито пък децата. Едни страхливци са решили да омаскарят децата и друг няма думата! Аз пък, като родител настоявам такива лабилни хора да бъдат отстранени от училищата, явно учителската професия ги натоварва прекомерно!

Защото в училище се учи не само наука. Учи се как да се отнасяш с другите, на смелост и отстояване на позиции, гледа се примера на учителите. Аз не искам детето ми да гледа тресящ се като желе страхлив учител, който отскача като го види и настоява да се задушава с маската, защото може да е заразен.

Аз, родител за ДОБРО ОБРАЗОВАНИЕ, настоявам да престане този терор и тормоз върху децата ни! Настоявам учители, които увреждат децата ни, да нямат място в българското училище! И най-вече настоявам всички да мислим за децата ни. Този абсурд трябва да спре!

Впрочем до соросоида Денков има написани много становища ПРОТИВ маските за децата.

Странно защо, те не се отразяват по медиите! И Денков не се съобразява с тях!

Трябва да защитим децата си! Срещу соросоидната измет, срещу страхливците и срещу тези, които се носят по течението и ги е страх да се изправят!

   Автор: Елена Гунчева, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.