КАТО ГЬОБЕЛС, АМА БЪЛГАРСКА РАБОТА

КАТО ГЬОБЕЛС, АМА БЪЛГАРСКА РАБОТА
25-04-2021г.
54
Гост-автор

Автор: Диана Дамянова

Тулупът ни залива с гьобелсова пропаганда! Всяко изречение е долнопробна лъжа!
 
Медийните му проститутки се включват на живо и на умряло, за да може драгият избирател да диша в синхрон с вожда на коррупцията. Безочливо, срамно и нагло.
 
След тях следва обръчът от онлайн и книжни парцали, които да повтарят лъжите, докато бедният ми избирател ги пиеме за истина.
Н0!!!!!
Но, пак греда!
 
Тези идиоти повтарят хитлеровите приоми, без горките да отчитат, че тогава слухът е бил затворен в пропагандните канали. Но.... сега не!
 
Първо социалната медия отдавна е с предимство по "глядаемост" от казионните медии.
 
Второ, младите които поеха инициативата да гласуват и ще гласуват още по-силно следващия път, не познават "дивайсът" телевизор и доста често ползват само екрана на това чудо, за да си виждат по-добре компютъра.
 
Трето, у тези дет все още ползват телевизора, ежедневните появи на тулупа предизвикват само допълнителни форми на отвращение.
 
Така че, нека си споява своите тулупски 10 процента, а през това време в обществото текат процеси на пълно и категорично отвращение. Имаме нужда да виждаме образа на корупцията и как той трепери пред очите ни.
 
Така че, колкото повече тулуп, толкова по-малко тулупщина на следващите избори.
Нека идиотите не слизат от екраните на корупционно закупените си т.н. национални телевизии, ежедневници и пикливи сайтове.
 
Това работи само и единствено за демокрацията.
 
Ако в тяхните среди имаше някой, който да разбира от комуникации......, но няма! И слава Богу!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.