Кандидатът за евродепутат Димитър Ташев се ангажира да работи заедно с Гражданско обединение "Бургазлии" по ключови местни проблеми

Кандидатът за евродепутат Димитър Ташев се ангажира да работи заедно с Гражданско обединение
04-06-2024г.
124
Лентата

БУРГАС, БЪЛГАРИЯ – Кандидатът за евродепутат Димитър Ташев се срещна с представители на гражданското общество в Бургас днес, където обсъдиха важни въпроси, засягащи развитието на града и региона. По време на срещата Ташев се съгласи да си сътрудничи с Гражданско обединение „Бургазлии“ за справяне с тези основни проблеми.

„Беше удоволствие да се срещнем с толкова обществено активни и отдадени граждани“, каза Ташев. „Техните идеи и предложения са ценни и аз съм готов да работя с тях, за да направя положителна промяна в нашия регион.“

Сред обсъдените въпроси бяха осигуряването на финансиране за жизненоважни инфраструктурни проекти като язовир „Раков дол“, който ще помогне за гарантиране на водоснабдяването на град Бургас и околните райони. Друг важен въпрос беше осигуряването на финансиране за изграждането на магистрала Черно море, която ще подобри транспортната инфраструктура и свързаността в целия регион.

Ташев също така изрази подкрепа за увеличаването на полетите до и от Летище Бургас, което ще стимулира туризма и икономическия растеж. Той призна значението на развитието на целогодишния здравен туризъм в Странджа планина и потенциала за създаване на нови работни места в сектора.

По отношение на подобряването на градската среда Ташев подчерта важността на облагородяването на бургаските марини и подкрепата за изграждането на фотоволтаични паркове, които могат да осигурят чиста енергия и да намалят въглеродния отпечатък на региона.

Образованието също беше централна тема на дискусията, като Ташев обеща да работи за подобряване на качеството на образованието в началното, основното и средното училище и да насърчава въвеждането на нови специалности в бургаските университети. 

Това би помогнало за по-добрата подготовка на студентите за пазара на труда и би повишило цялостната им реализация след дипломирането.

***

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

*Платена публикация по договор за медиен пакет за Европейски избори на 9-ти юни 2024.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.