Канада е на прага на гражданска война!

Канада е на прага на гражданска война!
15-02-2022г.
83
Гост-автор

Розовият глобалистки инсталиран клоун Трюдо ще задейства закон за справяне с извънредни ситуации в Канада. Нещо като извънредно положение.
Няма да обсъждам тези канадски закони, те си съществуват и има възможност да бъдат използвани.

Но ще коментирам ясното разпознаване на истинския протест от контролирания насочван протест, известен като Майдан, цветна революция.

Когато има Майдан срещу някой лидер, тогава всичко живо в държавата – медии, политици и културтрегери, които са подобаващо заплатени, демонизират политическото ръководство, което е набелязано да бъде свалено. Виене, лаене, плюене – знаете за какво ви говоря, в България това сме го гледали 3 пъти.
Всички опит на държавата да спре тези протести, да въведе ред се приемат като крайно насилие и заплаха за „свободата и демокрацията“. И водят до истерия и точно тогава нароченото управление пада от власт и цветната революция е успяла.

Когато протестът е истински, тоест недоволството не е организирано, не е контролирано от задкулисието, тогава медиите мълчат, политиците с единици изключения мълчат и културтрегерите мълчат. В Канада мълчи даже най-големият умно красив демократ Тео Ушев. И нароченото за сваляне управление използва и армия, и полиция, и рестрикции, и водни оръдия, и задейства извънредни закони, за да се задържи на власт.

Ако на някой все още не му е ясно това и има нужда от допълнителни разяснения, аз съм на разположение.

Канада е на прага на гражданска война!

   Автор: Анастасия Гешева, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.