Какво направи Кирил Петков и Продължаваме Подмяната за 100 дни?

Какво направи Кирил Петков и Продължаваме Подмяната за 100 дни?
31-03-2022г.
147
Гост-автор
1. Успя да вкара България в списъка на неприятелски държави на Русия, която е братска за нас държава, и всячески се опитва да въвлече България във военен конфликт.
2. Направи за смях България и позицията на целия български народ с действията си относно Македония, като стана ясно, че нито се интересува, нито познава българската история.
3. Показно демонстрира чуждопоклничеството си към САЩ, допуска американски военни и чужда военна техника да преминават през държавата ни, без да се допитва до народа.
4. Изтегли 1 милиард заем, отпусна средства за украинските бежанци, но забрави бедстващите българи. Допусна рекордна инфлация и икономическа криза.
5. Показно арестува Бойко и го пусна за да си направи ПР. Няма все още нито един осъден политик, висш държавен служител или магистрат.
Мога да продължавам така до безкрай, но ще ви оставя да допълните в коментарите, че иначе пак ще стане дълго за четене.
Срам ме е от Киро Мустафа. Според мен той е национален предател и по време на управлението на служебното правителство на ген. Стефан Янев, България беше по-стабилна и поне имаше някакво усещане за независимост. Премиерът на България трябва да бъде отличен дипломат, а не палячо, който да ми говори, че България била НАТО!!! Не, Кирчо! Объркал си се! България не е НАТО, не е САЩ, не е ЕС. БЪЛГАРИЯ Е БЪЛГАРИЯ!!!
"Продължаваме подмяната" трябва да си отиде безславно, така както дойде, заедно с политическите мишки на тази назначена от САЩ организация. Писна ми от продажници и боклуци да ни управляват!
 
   Автор: Станимир Георгиев, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.