Как работи дезинформацията. Другата гледна точка на събитията, поднесена от ГЕРБ информбюро

Как работи дезинформацията. Другата гледна точка на събитията, поднесена от ГЕРБ информбюро
03-06-2021г.
2
Гост-автор

След разговор на Бойко с Херо Мустафа, стана страшно в държавата: САЩ удари спонсора на президентските метежници Черепа.

Към 16 часа кортежът на Бойко Борисов изненадвщо влезе в резиденцията на американския посланик Херо Мустафа, където тя живее в Бояна. Оказа се, че лидерът на ГЕРБ е избран от американския посланик първи да разбере за последвалите събития, които разтресоха редиците на президенските метежници! Което само показва, че все още Борисов остава политически фактор N1 у нас! Веднага след визитата му, гръмнаха и новините:

1️⃣ Службата за контрол на чуждестранните активи (OFAC) на Министерството на финансите на САЩ налага санкции на три български лица за тяхната значителна роля в корупцията в България, както и техните мрежи, обхващащи 64 организации. Санкциониращата мярка е срещу Васил Крумов Божков - спонсор на протестите срещу правителството и на Румен Радев, приятел N1 на кръга Капитал, Делян Славчев Пеевски - спонсор на Мая Манолова, Илко Димитров Желязков, човек на Деля Пеевски в службите. Посочените лица и дружества са санкционирани съгласно Указ 13818, който допълва и прилага Глобалния закон „Магнитски“ за отчетност при нарушаване на човешките права и е насочен срещу извършителите на тежки нарушения на човешките права и корупция в целия свят.

2️⃣ Отстранен бе нчалникът на кабинета на министъра на вътрешните работи Елена Фичерова. Тя беше свързвана с инициативния комитет за учредяването на партията на Васил Божков „Българско лято“, където фигурира в списъка на учредителите.

3️⃣ Предстои разчистване на службите от хора като президентския фаворит Папалезов, уличен от Прокуратурата като помощник на Черепа.

  Източник: facebook

Banner

© 2022 Lentata.com | Всички права запазени.