Как Китайското ръководство обяснява на народа си, какво точно се случва в Украйна

Как Китайското ръководство обяснява на народа си, какво точно се случва в Украйна
25-03-2022г.
114
Гост-автор
Как Китайското ръководство обяснява на народа си, какво точно се случва в Украйна:
„Преди повече от 20 години, Украйна се развела с мъжа си - Русия. От този брак имало деца. Мъжът Русия бил великодушен и оставил голямо наследство на жена си и даже погасил дълговете й - 200 милиадра долара. След развода, жената Украйна започнала да флиртува със селския хулиган САЩ и неговите авери. Тя започнала да слуша само тяхното мнение и да напада, заедно с тях, бившия си мъж. Тогава, мъжът се разсърдил и й отнел едно от децата - Крим. Разярената жена заявила, че ще се омъжи за НАТО, за да застави със сила бившия си мъж, да й върне детето. Но селският хулиган не поискал да се ожени за нея и да се забърква в бой, с бившия й мъж- Русия. Хулиганът планирал, чрез Украйна да унизи бившия й мъж.
Жената Украйна била лоша майка и понякога биела децата си Донецк и Луганск. Децата плачели и молели за помощ баща си, който понякога им помагал материално и се карал с бившата си съпруга. Всичко било безрезултатно. Главният бандит, който предизвиквал тези скандали, използвал тази жена, за да получи богатствата на мъжа й. Насъсквал я и й подарявал разни подаръци - като униформи, оръжия и техника, на които срокът на годност отдавна е изтекъл.
Жената Украйна решила че има застъпник, на когото може да се облегне и започнала дръзко да провокира мъжа си.
Търпението на мъжа й свършило. Заедно с неговия роднина Беларусия, мъжът започнал борба за защита на децата си - Донецк и Луганск.
Тогава жената, заедно с хулиганите ЕС и НАТО, се уплашила. Главният хулиган САЩ отказал да се бие с бившия мъж на Украйна.
В момента, мъжът Русия налага контрол върху имуществото, което е оставил на бившата си жена, и над децата си.“
Китайците вече схванали всичко
   Източник: "Българи- По света и у нас", фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.