Как изглеждаме ние Българите в очите на една от Великите сили ?

Как изглеждаме ние Българите в очите на една от Великите сили ?
10-06-2022г.
86
Гост-автор
Искате да знаете как изглеждаме ние Българите в очите на една от Великите сили ?! Ето така, не се гордея с това :
"Ръководителят на руската космическа агенция Дмитрий Рогозин написа поредното си изявление в своя канал в Телеграм, като този път той поясни, че българите няма защо да се страхуваме от междуконтиненталната балистична ракета "Сармат" - тя е предназначена за господарите, а не за слуги, каквито сме.
"Разбира се, българите не бива да се страхуват от страшния удар на "Сармат". В крайна сметка България традиционно (поне по времето на двете световни войни) е заставала на страната на нашите люти врагове, но след това, с развитието на събитията, "братушките" бързо са изтрезнявали и, сякаш нищо не се е случило, са излизали по улиците на градовете си, за да посрещнат победоносната руска армия.
Днес демонът пак ги е измамил и отново махат на нашия враг. Но това нищо не значи. Скоро пак ще изтрезнеят и пет минути преди войната ще се предадат.
Такъв е народецът. Не им се сърдете. Не се опитвайте да ги преправите. Да ги презирате можете, но не и да ги ненавиждате. Затова и те не се страхуват от нашия "Сармат". Те знаят, че сме го приготвили за господарите, а не за слугите", смята Рогозин. " ?!?!?!
Такова е и мнението на другите Велики сили,
нищо не е останало от гените на героичните ни прадеди !!!
 
   Автор: Веселин Абаджиев, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.